Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νικήτρια η Τσούκα στο ντέρμπι των ουραγών!

Στο "ντέρμπι" των ομάδων που βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Τσούκας, η οποία εκμεταλλεύτηκε την παρουσία 10 παικτών της Ροδωνιάς για ένα 30λεπτο πετυχαίνοντας νωρίς 4 τέρματα, τα οποία όπως αποδείχθηκαν ήταν αρκετά για να της δώσουν τη νίκη.

Στο “ντέρμπι” των ομάδων που βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Τσούκας, η οποία εκμεταλλεύτηκε την παρουσία 10 παικτών της Ροδωνιάς για ένα 30λεπτο πετυχαίνοντας νωρίς 4 τέρματα, τα οποία όπως αποδείχθηκαν ήταν αρκετά για να της δώσουν τη νίκη.

Γράφει ο Γιώργος Ντζιαβίδας

Στο Β΄μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές από τους τυπικά γηπεδούχους, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισορροπήσουν το παιχνίδι, παίζοντας σ΄αυτό το διάστημα με 11 παίκτες, να κάνουν ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ και να πετύχουν και το γκολ της τιμής. Στο διάστημα αυτό και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, καθώς σ΄αυτό έπαιξαν ρόλο και οι δύο τερματοφύλακες. Ο Χαλλής των γηπεδούχων απέκρουσε πέναλτι, ο δε Ζαγγανάς  της Ροδωνιάς έκανε σπουδαίες επεμβάσεις. Να σημειώσουμε  πως στο β΄ημίχρονο  οι γηπεδούχοι είχαν ένα οριζόντιο  δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι ένα χαμένο πέναλτι.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ:

4΄ο Κορδογιάννης που βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ζαγγανά, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και με σουτ έκανε το 1-0

16΄Ο Θεοχάρης μόνος στην περιοχή, ανενόχλητος στοπάρισε τη μπάλα και με ωραίο γυριστό σουτ σημείωσε υπέροχο τέρμα κάνοντας το 2-0

18΄Ο νεαρός Μέρρας Κ.  μετά από ωραία προσπάθεια ανέβασε το σκορ στο 3-0

29΄Πάλι ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα στην περιοχή σημείωσε το 4-0.

63΄Ο Γαλανός με ωραία προσωπική ενέργεια από δεξιά και από πλάγια θέση με ωραίο σουτ μείωσε σε 4-1.

70΄Φοβερή απόκρουση του Ζαγγανά σε σουτ του Μέρρα Κ, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του πλευρά, βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

Σημ. Ο τερματοφύλακας της Ροδωνιάς πέφτοντας χτύπησε στον αυχένα, χωρίς όμως κάτι το ανησυχητικό και συνέχισε το παιχνίδι, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

75΄Πέναλτι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, το εκτέλεσε ο Κυρμιτσής, αλλά ο Χαλλής έπεσε στην αριστερή του γωνία και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

78΄Οριζόντιο δοκάρι είχαμε σε σουτ του Στριφτού για τους γηπεδούχους.

Χωρίς προβλήματα και πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αυγέρη  και των βοηθών του Βλάχου Ε. και Κακλή

ΣΗΜ:Η ομάδα της Ροδωνιάς ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα της Τσούκας.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΤΣΟΥΚΑ: Χαλλής, Θεοχάρης(46΄Βλαχάκης), Κορδογιάννης, Λυτάκης, Παπαντώνης(60΄Μέρρας Γ), Πολύμερος Δ.(60΄Στεφανής Α.), Παπαευθυμίου(46΄Χαλλής Α.), Πολύμερος Σ(46΄Πολύμερος Χ.), Στριφτός, Μέρρας Κ., Δρόσος

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ: Ζαγγανάς, Αγγέλης, Κρέτσης, Κόκκοτας, Κολόκας, Μπακογιάννης, Γαλανός Ι., Τζόλης, Βλάχος, Κυρμιτσής, Κωνσταντίνου

Διαβάστε επίσης

Back to top button