Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Μαυρομμάτη ο Ατρόμητος!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Φάνη Μαυρομμάτη από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Φάνη Μαυρομμάτη από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό χτύπημα αναμένεται να πραγματοποιήσει η ομάδα του Περιστερίου, με την απόκτηση ενός στόπερ έπειτα από την αποχώρηση του Ρισβάνη. Ο εκλεκτός είναι ο Μαυρομμμάτης τον οποίο ο Ατρόμητος θα αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό.

Στη συμφωνία για την μετακίνηση του 24χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού στο Περιστέρι, περιλαμβάνεται οι «πράσινοι» να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Το «αστέρι» δεν ενδιαφερόταν να πάρει δανεικό τον εν λόγω στόπερ, που δεν ήταν στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι, αλλά μόνο ελεύθερο.

Τον Μαυρομμάτη ανέδειξε ο Γιώργος Δώνης, από το καλοκαίρι του 2018 ως τον Μάρτιο του 2019 έπαιξε 21 ματς, μέχρι να τραυματιστεί στη μέση και να τεθεί νοκ άουτ. Πέρυσι, προβάδισμα είχαν οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Κολοβέτσιος, με αποτέλεσμα να μην έχει αρκετό χρόνο (δύο συμμετοχές) και να παραχωρηθεί δανεικός στην Σοντερίσκε της Δανίας.

Ξεκίνησε από τον Παναργειακό (στα 17 του βασικός στην πρώτη ομάδα και στην Εθνική Νέων), ακολούθως εντάχθηκε στην Κ19 του ΠΑΟ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο (το καλοκαίρι του 2015), το οποίο είχε ανανεώσει το 2018 (ως το 2022).

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου έχουν πολύ καλή γνώμη για την αξία του και το Σάββατο (30/1) θα είναι η κρίσιμη μέρα προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος αυτής της μεταγραφής.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button