ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα ματς της Λαμίας με την αλλαγή του χρόνου! (βίντεο)

Τον πρώτο της αγώνα μέσα στο 2021 ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και εμείς θα θυμηθούμε τα αποτελέσματα των προηγούμενων πρώτων αγώνων μετά την αλλαγή του χρόνου.

Τον πρώτο της αγώνα μέσα στο 2021 ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και εμείς θα θυμηθούμε τα αποτελέσματα των προηγούμενων πρώτων αγώνων μετά την αλλαγή του χρόνου.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα.

Σήμερα Δευτέρα στις 19:30 και στο «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Άρη, στην πρώτη αναμέτρηση του 2021.

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα θυμηθούμε τα αποτελέσματα της Λαμίας, στα πρώτα ματς μετά την αλλαγή του χρόνου. Θα δούμε τα ματς μόνο της SuperLeague 1 και δεν θα γυρίσουμε πολύ τον χρόνο πίσω.

ΣΕΖΟΝ 2017-2018

ΠΑΣ ΛαμίαΞάνθη 0-1 (Αλφρέντο Μεχία 34΄)

Για την 16η αγωνιστική της SuperLeague 2017-2018 ο ΠΑΣ Λαμία στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς υποδέχθηκε την Ξάνθη, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1 σκορ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης είχε πετύχει ο Μεχία με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 

ΣΕΖΟΝ 2018-2019

ΆρηςΠΑΣ Λαμία 1-0 (Χαβιέ Ματίγια 90+2΄)

Επόμενη σεζόν και η Λαμία στην πρώτη αναμέτρηση του 2019 παίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μείνουν στο 0-0 όμως ένα γκολ του Χαβιέ Ματίγια στα «χασομέρια» της αναμέτρησης έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ένα πολύτιμο τρίποντο.

 

ΣΕΖΟΝ 2019-2020

ΠανιώνιοςΠΑΣ Λαμία 0-1 (Τάσος Καραμάνος 11΄)

Και περνάμε στην περσινή πρώτη αναμέτρηση του έτους, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας έπαιξε στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ένα γκολ αρκετά νωρίς στο 11΄του Τάσου Καραμάνου, έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα της Λαμίας και ένα από τα ελάχιστα εκτός έδρας τρίποντα στην ιστορία της στη SuperLeague 1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button