Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το Preview της πρώτης αγωνιστικής!(1η ημέρα)

Πρεμιέρα σήμερα στη Superleague με τέσσερις αναμετρήσεις. Το LamiaSports εύχεται σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα καλή σεζόν.

Την αυλαία ανοίγει ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και ο Παναιτωλικός ο οποίος παίζει εντός έδρας με τον Ατρόμητο.

Το βράδυ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ.

Πιο αναλυτικά:

Στις 19:15, στην Τούμπα, ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ ξεκινά τις εγχώριες υποχρεώσεις του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα στην Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League. Με τον Πόντους Βέρνμπλουμ να κάνει ντεμπούτο στις αποστολές του Δικεφάλου του Βορρά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μόνο νίκη για ξεχρεώσεις και το -2 που έχει από την περασμένη σεζόν. Θετικό αποτέλεσμα αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης, που ξεκίνησε νωρίς τους αγώνες του στο Europa League με την Χιμπέρνιαν, αλλά ο αποκλεισμός έστρεψε αποκλειστικά το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σέντρα στην Τούμπα στις 19:15, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1. Διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).

Αρκετά χιλιόμετρα νοτιότερα, την ίδια ώρα στο Αγρίνιο, ρίχνονται στην μάχη Παναιτωλικός και Ατρόμητος, δύο ομάδες οι οποίες αναμένεται να παλέψουν για το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία και την διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η γηπεδούχος ομάδα του Τραϊανού Δέλλα παρατάσσεται χωρίς τους τραυματίες Τσοκάνη, Γουίλιαν, ενώ εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μοράρ και Αγρόδημος. Η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος Ατρόμητος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας δίχως τον ανέτοιμο αρχηγό Κιβρακίδη αλλά και τον «κομμένο» Μίρκοβιτς, με τον Μέγερι να κάνει εκτός απροόπτου ντεμπούτο με τους Περιστεριώτες. Σέντρα στο Αγρίνιο στις 19:15, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1. Διαιτητής ο Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν δύο σερί νίκες με Σέλτικ, Βίντι και στόχος είναι να ξεκινήσει με το δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη σεζόν. Σημαντική απώλεια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η μη συμμετοχή του Μάριου Οικονόμου, που φέρνει στην βασική ενδεκάδα τον Ούρος Τσόσιτς και στον πάγκο τον Σβάρνα. Με σχηματισμό 4-4-2 και στόχο να κάνει την ζημιά στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βασίζει πολλά στο επιθετικό δίδυμο των Κόντε και Κρίζμαν. Σέντρα στο ΟΑΚΑ στις 21:30, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2. Διαιτητής ο Σέζος (Κιλκίς).

Τελευταίο παιχνίδι στο αποψινό πρόγραμμα στην Ριζούπολη όπου τίθενται αντιμέτωποι Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ. Δύο ομάδες οι οποίες προχώρησαν το καλοκαίρι σε σημαντική αναμόρφωση του ρόστερ τους, θέλουν θετικό ποδαρικό ώστε με καλύτερη ψυχολογία να διεκδικήσουν μία θέση στα υψηλότερα πατώματα της βαθμολογίας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» του Ίσμαελ ο οποίος δίνει… εξετάσεις, ολοκλήρωσε δίχως απρόοπτα την προετοιμασία της στην Φυλή πέρα από τον τραυματία Μάντζιο και θέλει να διαφυλάξει την έδρα της. Για τους «βυσσινί», ο Σωτήρης Αντωνίου είδε τους Θεσσαλούς να έχουν αρκετά καλές εμφανίσεις στα φιλικά τους παιχνίδια και στοχεύει σε μία καλύτερη πορεία πρωταθλήματος. Σέντρα στην Ριζούπολη στις 21:30, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1. Διαιτητής Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:15 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης Novasports 1

19:15 Παναιτωλικός – Ατρόμητος ΕΡΤ 1

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2

21:30 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ ΕΡΤ 1

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button