Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το σκέφτεται σοβαρά για ΠΑΟΚ ο Γκαμπιαντίνι

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι φέρεται να εξετάζει προσεκτικά την πρόταση που έχει στα χέρια του. Ακολουθεί στη συνέχεια του Μπράντον Τόμας. #stoiximan_slgr #paokfc #Gabbiadini #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Την απάντηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι περιμένουν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσφέρει στον Ιταλό επιθετικό συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο 31χρονος σέντερ φορ αποτελεί τη Νο1 λύση για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ο παίκτης – σύμφωνα με όσα λένε στην πατρίδα του – φέρεται να εξετάζει προσεκτικά την προσφορά που έχει στα χέρια του.

«Ο ΠΑΟΚ πιέζει έντονα τον Γκαμπιαντίνι», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Σε κάθε περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν σήμερα ή αύριο την τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του και παράλληλα εκείνοι να τρέξουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά τους θέμα, με το κλείσιμο της άμεσης προτεραιότητας.

Από εκεί και πέρα, μόλις κλείσει ο βασικός σέντερ φορ, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει τις διαδικασίες για την παραμονή του Μπράντον Τόμας. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπήρχε στο περσινό συμβόλαιο του Ισπανού άσου.

Αρχικά ο Τόμας είχε ζητήσει τριπλασιασμό των αποδοχών του, όμως έριξε αρκετό νερό στο κρασί του και αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και την επόμενη σεζόν.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button