ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προβυδάκης: «Βαριά ήττα το 0-6… θα το κουβαλάμε για πάντα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Προβυδάκη, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός 0-6.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Προβυδάκη, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 0-6.

Στεναχωρημένος μετά την βαριά ήττα με 0-6 από τον Ολυμπιακό και πως να μην είναι άλλωστε, ο Κώστας Προβυδάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο Έλληνας μπακ, τόνισε πως την σημερινή ήττα όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα την κουβαλάνε για πάντα, δείχνοντας πως κατάλαβε τι έγινε σήμερα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Πιο αναλυτικά:

«Αν μπορώ να κρατήσω κάτι, είναι πως βρήκαμε φάσεις για να κάνουμε γκολ. Δεν τα καταφέραμε, αν και μπήκαμε πολύ καλά στην αρχή. Φάγαμε το γκολ εκεί που δεν το περιμέναμε, μετά φάγαμε και το δεύτερο και πέσαμε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά σηκώσαμε κεφάλι, μπήκαμε επίσης πολύ καλά και χάσαμε ευκαιρίες… Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι βαριά η ήττα και θα την κουβαλάμε για πάντα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια. Εμείς την φτάσαμε εδώ την ομάδα, εμείς καλούμαστε και να τη σώσουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πως μπορεί να επανέλθει ο ΠΑΣ Λαμία μετά το σημερινό αποτέλεσμα, είπε:

«Πιστεύω μια νίκη ότι θα μας επαναφέρει και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Έχουμε μείνει πίσω από βαθμούς και την χρειαζόμαστε».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν επηρέασαν σήμερα τη Λαμία οι απουσίες, τόνισε:

«Παίζουν ρόλο οι απουσίες, αλλά είδαμε σήμερα και παιδιά που δεν είχαν χρόνο μέχρι σήμερα και στάθηκαν καλά μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα όμως μας έλλειψαν τα παιδιά που έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

δηλωσεις: lamiaole

Διαβάστε επίσης

Back to top button