Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τιμωρία σε Απόλλων Σμύρνης, απαλλαγή για Παναιτωλικό

Όπως γνωστοποιήθηκε από το ποινολόγιο της Λίγκας, ο Απόλλων Σμύρνης τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο για τα “υβριστικά” συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία. Συγκεκριμένα η “Ελαφρά Ταξιαρχία” τιμωρήθηκε με 5,000 ευρώ.

Αναλυτικά η γνωστοποίηση της τιμωρίας του Απόλλων:

Α) ΠΑΕ Απόλλων Σμ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Επίσης, αναφορικά με την απαλλαγή του κυρίου Μπελεβώνη το πειθαρχικό όργανο τονίζει:

Β) Παναιτωλικός, Γερ.Μπελεβώνη (Β΄ εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Μπελεβώνη: απαλλάσσονται.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button