Α΄ ΦθιώτιδαςΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Λυτάκης: “Ο ΑΠΟ Αταλάντης είναι κομμάτι της καρδιάς μου”

Ο ποδοσφαιριστής πλέον του Αστέρα Σταυρού, Κώστας Λυτάκης αποχαιρέτησε τον ΑΠΟ Αταλάντης για τον οποίο αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής πλέον του Αστέρα Σταυρού, Κώστας Λυτάκης αποχαιρέτησε τον ΑΠΟ Αταλάντης για τον οποίο αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο κύκλος του Κώστα Λυτάκη στην ομάδα του ΑΠΟ Αταλάντης ολοκληρώθηκε σήμερα. Ο έμπειρος μέσος πλέον ανήκει στον Αστέρα Σταυρού, αποχαιρετώντας την λοκρική ομάδα έπειτα από τρία επιτυχημένα χρόνια.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λυτάκη:

ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ…

Μετά από 3 χρόνια στην ομάδα της Αταλάντης, μόνο θετικά συναισθήματα θα μπορούσα να νιώσω. Ήταν αδιαμφισβήτητα τρία υπέροχα χρόνια. Ήταν τρία μοναδικά χρόνια.

Ξεκινήσαμε στο τοπικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας αρκετές νίκες και μια ταχύτατα ανοδική πορεία, καταφέρνοντας να αποκτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Φθιώτιδας και ταυτόχρονα την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Οι 2 χρονιές στη Γ΄ εθνική ήταν μια μοναδική εμπειρία κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Α.Π.Ο. Αταλάντης είναι κομμάτι της καρδιάς μου και της οικογένειάς μου, και αυτός είναι ο λόγος που θέλω περισσότερο από ποτέ να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ:

Ευχαριστώ στον πρόεδρο και στους παράγοντες, που ήταν πάντα δίπλα μας,
στον κόσμο της Αταλάντης, που μας ενθάρρυνε με τον παλμό του και την τρέλα του,
στον προπονητή μου Ζαχαρόπουλο που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με την καθοδήγηση και εμπειρία του μας βοήθησε στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Μα πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου, που γελάσαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε, νευριάσαμε, πεισμώσαμε, αγκαλιαστήκαμε, συνεργαστήκαμε, παίξαμε με την καρδιά μας και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Ο κύκλος μου στην ομάδα της Αταλάντης κλείνει. Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχημένη πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική

Διαβάστε επίσης

Back to top button