ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Πρώτο και…φαρμακερό από τον Καραγιάννη!

Δεν είχε σκοράρει ποτέ στην Super League αλλά το έκανε στο κατάλληλο…timing “σκοτώνοντας” τον Αστέρα και χαρίζοντας τη νίκη στη Λαμία!

Ο Αλέξης Καραγιάννης ήρθε από τον πάγκο και έφερε τα πάνω κάτω στο ματς με τον Αστέρα, όντας ο κατάλληλος άνθρωπος τη σωστή στιγμή. Στο 72ο λεπτό του αγώνα στο ΔΑΚ, εκμεταλλεύτηκε την βαθιά μπαλιά του Παπαδόπουλου και την αδράνεια των αμυντικών και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Αθανασιάδη, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του 24χρονου μεσοεπιθετικού στην Super League και αξίζει…χρυσάφι αφού έκρινε το αποτέλεσμα και απομάκρυνε τον ΠΑΣ από τα τελευταία στρώματα της βαθμολογίας.

Μια μεγάλη μέρα για τον Καραγιάννη που ξεκίνησε από τον πάγκο σήμερα όμως όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει, περνώντας στο ματς αντί του Ορτέγκα, το έκανε και με το παραπάνω και αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Μπάμπη Τεννέ!

Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός άσος έχει ήδη σκοράρει μία φορά στο Κύπελλο, διοργάνωση στην οποία μετρά και 2 ασίστ ενώ μια ασίστ (εκτός από το σημερινό γκολ) έχει μοιράσει στο πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button