Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Superleague 1: Οι 6 παίκτες που εκτόξευσαν» τις ποδοσφαιρικές τους «μετοχές» το 2022 (vids)

Το 2022 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των Πάολο Φερνάντες, Τζαβίδα, Καρέλη, Μανδά, Μάντζη και Τσάπρα καθώς ήταν η χρονιά που μπήκαν ή και επέστρεψαν για τα... καλά στην ποδοσφαιρική μας «πραγματικότητα».

Το 2022 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των Πάολο Φερνάντες, Τζαβίδα, Καρέλη, Μανδά, Μάντζη και Τσάπρα καθώς ήταν η χρονιά που μπήκαν ή και επέστρεψαν για τα… καλά στην ποδοσφαιρική μας «πραγματικότητα».

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος ώστε το 2022 να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στο μέλλον θα έχουμε να αναπολούμε αν μας… φέρθηκε καλά ή όχι.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους παίκτες, κυρίως εκείνους που δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αφού δεν αγωνίζονται στους κατά τεκμήριο «μεγάλους» του Big-5.

Ωστόσο ορισμένοι κατάφεραν με την παρουσία τους εντός των τεσσάρων γραμμών να μας απασχολήσουν αρκετά και στο τρέχων, για μερικές ώρες ακόμη, έτος «εκτόξευσαν» τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της χώρας μας.

Σίγουρα υπήρξαν και άλλοι που έκαναν πολύ καλή χρονιά, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση στεκόμαστε σε όσους (πλην Big-5) παρατηρήθηκαν… άλματα προς το καλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button