Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Διαθέσιμοι με Παναιτωλικό Σλίβκα, Τσιλούλης

Στην διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/11 17:15) κόντρα στον Παναιτωλικό, θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Βικίντας Σλίβκα και Σωτήρης Τσλιούλης. #slgr #apollonfc #panaitolikosfc #slgrinterwetten

Στην διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/11 17:15) κόντρα στον Παναιτωλικό, θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Βικίντας Σλίβκα και Σωτήρης Τσλιούλης.

Την προετοιμασία του, για το εκτός έδρας ματς της 10ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό συνέχισε την Πέμπτη (18/11) ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Ιταλός τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Τζανλούκα Φέστα είδε τους Βικίντας Σλίβκα και Σωτήρη Τσιλούλη να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Πλέον όπως όλα δείχνουν οι δύο παίκτες είναι οκ και θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Αντίθετα εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Ράϊλι, Ντομίνγκες και Λισγάρας, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον Βέρχουλστ ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση και αναμένεται να τεθεί εκτός πλάνων για το κυριακάτικο ματς με τα «καναρίνια».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button