Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πιθανή πρόταση της Βαλενσιέν για Ρομπάιγ!

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, ο Γκαετάν Ρομπάιγ του Ατρομήτου φαίνεται πώς έχει συλλέξει ήδη το ενδιαφέρον από τη Γαλλία. #stoiximan_slgr #atromitosfc #Gaëtan_Robail #valenciennes #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, ο Γκαετάν Ρομπάιγ του Ατρομήτου φαίνεται πώς έχει συλλέξει ήδη το ενδιαφέρον από τη Γαλλία.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να μπει στα play-offs και αυτή τη στιγμή έχει ως στόχο την 1η θέση στα play-outs, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στη φετινή σεζόν είναι ο Γκαετάν Ρομπάιγ, ο οποίος είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από της Λενς και ήδη μετράει τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο έχει συλλέξει το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων από τη Γαλλία, μεταξύ αυτών και της Βαλενσιέν.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται η Βαλενσιέν να κάνουν κρούση για την απόκτησή του, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα αλλά τελικά επέστρεψε στη Λενς.

Να θυμίσουμε πώς ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές θητείες με την γαλλική ομάδα. Από την Γενάρη του 2018 έως το καλοκαίρι του 2019 και από τον Γενάρη του 2021 έως το καλοκαίρι του 2022. Σε αυτές τις περιόδους, ο Ρομπάιγ μέτρησε 98 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 22 γκολ και 20 ασίστ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button