FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με αλλαγές… αλλά σε “safe mode”

Στο μυαλό του Μπάμπη Τεννέ… με φόντο τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς του ΔΑΚΛ.

Στο προηγούμενο παιχνίδι θυμίζουμε πως ο ΠΑΣ είχε διαλύσει τον Παναθηναϊκό με σκορ 4-1.

Μπορεί το σκορ να δείχνει πως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να έχει το προβάδισμα, αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι το σημερινό παιχνίδι.

Οι “κυανόλευκοι” θα έχουν απέναντί τους μια ομάδα με πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, όμως δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα.

Ο Τεννές από άλλη τώρα πήρε όλους τους βασικούς του στην Αθήνα και δεν αναμένεται να κάνει τρομερές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου.

Ο Παπαδόπουλος θα ξανά πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Νίκο Μελίσσα να κάθεται στον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι.

Στην άμυνα τώρα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Αναστασιάδης και Ασίγκμπα θα είναι όπως όλα δείχνουν βασικοί, εκτός αν θέλει να ξεκουρασει έναν από τους δύο ο Τεννές, τότε ο Χρήστος Κουκόλης είναι πρώτος υποψήφιος για ενδεκάδα.

Δεξιά θα παραμείνει ο Βασιλαντωνόπουλος, ενώ αριστερά θα είναι ο Παντελιάδης. Στο κέντρο που ίσως παιχτεί όλο το παιχνίδι, θα βρίσκονται τρεις αμυντικογενής ποδοσφαιριστές.

Σουλεϊμόν Ομο, Μάρκο Μπλάζιτς και Νίκος Αναστασόπουλος θα πάρουν θέση στην βασική θέλοντας να κρατήσει όσο πιο εύκολα γίνεται το μηδέν…

Στα άκρα παίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές για δύο θέσεις. Βάντερσον δεξιά και Ακόστα αριστερά ή Τσούκαλος αριστερά και Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και Κουτρομάνο δεξί μπακ;

Βέβαια μπορεί να γίνουν κάποιες αλχημείες και να παίξουν συνδυασμός παικτών.

Τέλος, οσο αφορά την επίθεση πόντους για βασικοί ενδεκάδα έχει πάρει ο Νίκος Τσούκαλος, ενώ αν πάει στα άκρα ο Λαμιωτης επιθετικός τότε ο Πατρίκ Βουό θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button