Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Ρέαμπτσιουκ!

Επανέρχεται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Μπα είναι το φαβορί για να ξεκινήσει δίπλα στον Σωκράτη. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #panathinaikosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Επανέρχεται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Μπα είναι το φαβορί για να ξεκινήσει δίπλα στον Σωκράτη.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Ερυθρολεύκων για το αυριανό (25/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μίτσελ, ο οποίος φαίνεται πως θα επαναφέρει τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ραμόν.

Από εκεί και πέρα ο Μπα είναι το φαβορί για να ξεκινήσει δίπλα στον Σωκράτη αντί του Ντόι, εφόσον φυσικά ο αρχηγός των Πειραιωτών βγάλει και τη σημερινή προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις.

Φυσικά επανέρχεται στο αρχικό σχήμα και ο Χάμες Ροντρίγκες που έλειψε στη Λαμία. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα μοιάζουν αρκετά ξεκάθαρα για τις υπόλοιπες θέσεις. Ο Πασχαλάκης στο τέρμα, ο Ροντινέι δεξί μπακ, οι Εμβιλά, Χουάνγκ στο κέντρο και οι Μπιέλ, Κανός στα δύο άκρα, με τον Μπακαμπού στην κορυφή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button