Νέα από Κόσμο

Στην ομάδα που προπονεί ο…αδερφός του πάει ο Καναβάρο

Στην κινεζική Guangzhou Evergrande, που προπονεί ο μεγαλύτερος αδερφός του Φάμπιο, θα συνεχίσει την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Πάολο Καναβάρο, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και νικητής της χρυσής μπάλας το 2006 Φάμπιο Καναβάρο, ανέλαβε για δεύτερη φορά τις τύχες της Guangzhou Evergrande το 2017, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 θα έχει υπό τις οδηγίες του και τον μικρότερο αδερφό του, Πάολο, όπως αποκάλυψε ο πατέρας τους:

«Είναι μια επιλογή που αξιολόγησε σωστά. Είναι σχεδόν 37 και πρέπει να σκεφτεί το μετά, αφού σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ετσι αποφάσισε να βρεθεί δίπλα στον Φάμπιο, έχει μιλήσει ήδη στην Σασουόλο», ήταν τα λόγια του Πασκουάλε Καναβάρο.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα αδέρφια Καναβάρο θα συνυπάρξουν ποδοσφαιρικά, αφού βρέθηκαν μαζί στο ρόστερ της Πάρμα από το 2000 έως το 2002, όταν ο Φάμπιο αποχώρησε για λογαριασμό της Ίντερ. Τότε βέβαια ήταν και οι δύο παίκτες της ομάδας ενώ τώρα, ο Φάμπιο θα είναι…προϊστάμενος του  αδερφού του μιας και κατέχει το πόστο του μάνατζερ στο κινεζικό κλαμπ.

Από τη μεριά του ο Πάολο Καναβάρο έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα σε Πάρμα, Νάπολι και από το 2014 στη Σασουόλο με την οποία μετράει πάνω από 60 συμμετοχές την τελευταία τριετία.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button