Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μήτρογλου!

Εκτός απρόοπτου θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική ομάδα.

Ο Μήτρογλου αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το φιλικό της Μπενφίκα κόντρα στη Λειψία για το Emirates Cup και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «Αετών» ο τραυματισμός θα τον αφήσει νοκ-άουτ για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο Έλληνας επιθετικός θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της Μπενφίκα απέναντι σε Μπράγκα και Τσάβες καθώς και τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Γκιμαράες.

Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπενφίκα αναμένεται για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος στις 19 Αυγούστου, όταν οι «Αετοί» υποδέχονται την Μπελενένσες στο Ντα Λουζ.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, η παρουσία του Μήτρογλου στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική ομάδα δεν κινδυνεύει και μόνο μία υποτροπή κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας θα ήταν ικανή να του στερήσει τη συμμετοχή.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στις 31 Αυγούστου την Εσθονία, ενώ στις 3 Σεπτέμβρη παίζει κόντρα στο Βέλγιο, δύο σημαντικά παιχνίδια στη μάχη της πρόκρισης για τα γήπεδα της Ρωσίας. Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Μίκαελ Σκίμπε θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Έλληνα επιθετικό για τις δύο αυτές αναμετρήσεις των προκριματικών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button