ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελεύθερος… και ωραίος ο Ματσούκας!(pics+vids)

Μία περίπτωση που θα αποτελούσε εξαιρετική λύση για την επίθεση του ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Λευτέρης Ματσούκας.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Λευτέρης Ματσούκας παρόλο που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν.

Ελεύθερος και ωραίος ο Λευτέρης Ματσούκας, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Ο 28χρονος εξτρέμ, φέτος αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Football League, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίσ και συνολικά 1.276 αγωνιστικά λεπτά.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο της Λαμίας αλλά και ο ίδιος ο Ματσούκας αγαπήσε την ομάδα και την πόλη και «δέθηκε« αρκετά με αυτήν.

Στον ΠΑΣ είχε έρθει στις 29/1 του 2017 και κατάφερε μέσα σε 16 συμμετοχές να πετύχει 4 γκολ και να βοηθήσει την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να πάρει την άνοδο στη SuperLeague για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Ματσούκας αποτελεί σίγουρα μία πάρα πολύ καλή λύση και για τη Λαμία της SuperLeague( έχει αποδείξει την αξία του σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε) έχοντας εκτός από την μαχητικότητα και την αγάπη για την «κυανόλευκη» φανέλα και την ευχέρεια να αγωνίζεται σε πάνω από μία θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αριστερά και δεξιά στα εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και σίγουρα θα απασχολήσει τον Τεννέ και τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία, μιας και τον γνωρίζουν καλά.

Θυμηθείτε μερικά από τα γκολ του Ματσούκα με τον ΠΑΣ Λαμία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button