Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αντιμέτωπος με ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ

Στον δρόμο για να γράψει Ιστορία στο ΝΒΑ, με ένα ρεκόρ που θα του εξασφαλίσει θέση σε ένα κλειστό κλαμπ θρύλων του αθλήματος, βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς, σημείωσε 44 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, εξακολουθώντας να εμφανίζεται ως ο καλύτερος παίκτης στην Ανατολή.

Ως τώρα, ο Αντετοκούνμπο έχει κατά μέσο όρο 26,6 πόντους, 13,2 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι για το 2018-2019. Παράλληλα έχει συμμετοχή και στο αμυντικό κομμάτι με 1.3 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα ανά ματς.

Αυτή η σεζόν θα μπορούσε να είναι ιστορική για τον Αντετοκούνμπο. Θα ήταν η 10η φορά στην Ιστορία του ΝΒΑ και θα γινόταν ένας έβδομος διαφορετικός παίκτης, που έχει κατά μέσο όρο 26+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ. Κάτι που έχουν καταφέρει οι Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Όσκαρ Ρόμπερτσον, Λάρι Μπερντ και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Και ο Giannis μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει από αυτήν την ομάδα θρύλων και να γίνει ο μόνος παίκτης με μέσο όρο 26+ πόντους, 13+ ριμπάουντ και 6+ ασίστ κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Οι Μπακς έχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή (19-9), την τρίτη καλύτερη επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα στο NBA.

Μία εξαιρετική σεζόν με υπογραφή Αντετοκούνμπο, που προβάλει ως βασικός υποψήφιος για  το βραβείο του MVP.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button