Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Υπογράφουν Μωραΐτης και Καραγιάννης

Ο Βόλος αναμένεται να ολοκληρώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις φτάνοντας σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Μωραΐτη και Κωνσταντίνο Καραγιάννη. #stoiximan_slgr #volosnfc #Μωραΐτης #Καραγιάννης #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Βόλος αναμένεται να ολοκληρώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις φτάνοντας σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Μωραΐτη και Κωνσταντίνο Καραγιάννη.

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ξεκινάει να υλοποιεί ο Βόλος ενόψει της επόμενης σεζόν με τους κυανέρυθρους να φτάνουν σε συμφωνία για τις δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ.

Όπως είχατε διαβάσει, ο 26χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μωραΐτης, ο οποίος μετράει τη φετινή σεζόν 16 γκολ σε 24 εμφανίσεις στη Super League 2 βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Βόλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και το μόνο που μένει πλέον είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Η δεύτερη μεταγραφική προσθήκη θα αφορά τον Κύπριο αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Καραγιάννη που αγωνιζόταν στον Ακρίτα Χλόρακα, με τον οποίο τη φετινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφές με τον Βόλο και εκτός απροόπτου και αυτός αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button