Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με γκολ «ποίημα» η Ισλανδία την Αλβανία (vid)

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 – 8ος ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ: 1-0

Γήπεδο: Laugardalsvöllur

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, η Ισλανδία νίκησε με 1-0 την Αλβανία με γκολάρα του Γκούντμουντσον. Ο άσος της Μπέρνλι έκανε άνω-κάτω την Αλβανική άμυνα και ανέβασε τους Ισλανδούς στην 3η θέση του ομίλου. Μία θέση κάτω η Αλβανία.

Η Αλβανία είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού μόλις στο 4′ με τον Χισάι να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Χάλντορσον να αποκρούει. Στο 22′ η Ισλανδία άνοιξε το σκορ με τον Γκούντμουντσον να κάνει ότι θέλει την Αλβανική άμυνα και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή να νικά τον Μπερίσα για το 1-0. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Γκ.Σίγκουρντσον να εκτελεί ένα φάουλ και τον Άρνασον να στέλνει την μπάλα λίγο έξω. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Αλβανία είχε ευκαιρία με σουτ του Λενιάνι που απέκρουσε ο Χάλντορσον.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους ήταν για την Ισλανδία στο 67′ με τον Γκ.Σίγκουρντσον να εκτελεί ένα φάουλ και τον Άρνασον με προβολή να στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω. Στο 82′ ο Εντόι επιχείρησε να απειλήσει με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Χάλντορσον. Στο 89′ ο Σκούλασον έπιασε ένα σουτ στην κίνηση από πολύ μακριά αλλα ο Μπερίσα ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Ισλανδία έχασε μεγάλη με τον Γκ.Σίγκουρντσον αλλά ο Μπερίσα τον σταμάτησε.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Ρ.Σίγκουρντσον (81′ Α.Σίγκουρντσον), Σκούλασον, Άρνασον, Χέρμανσον, Μπιάρνασον, Γκούναρσον, Γκούντμουντσον (56′ Τρίστασον), Γκ.Σίγκουρντσον, Σιγκούργιονσον, Κιάρτανσον (63′ Σίγκθορσον)

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Λενιάνι, Βέσελι, Χισάι, Νερμάρκου, Τζάκα (71′ Εντόι), Αμπράσι, Ισμαϊλί, Μπάσα (67′ Κάτσε), Τσικαλέσι (79′ Σαντίκου), Μπαλάι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button