Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Νίκη στο φιλικό με την ΕΑΛ ο ΑΟ Λαμίας!(pic)

Φιλική νίκη κατά της ΕΑ Λάρισας πήρε η ομάδα του ΑΟ Λαμίας, δίνοντας ένα ακόμη δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.

Φιλική νίκη κατά της ΕΑ Λάρισας πήρε η ομάδα του ΑΟ Λαμίας, δίνοντας ένα ακόμη δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.

Τη νίκη με 1-3 σετ πανηγύρισε ο ΑΟ Λαμίας στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την ΕΑΛ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του www.volleynewsthessalias.com:

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ που αντιμετώπισε αυτή την φορά εντός έδρας τον ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 φορά μέσα σε δυο μέρες.

Η αναμέτρηση είχε προπονητικό χαρακτήρα, με τον Βασίλη Τσιουπλή να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών του.

Ο τεχνικός της ΕΑΛ πάντως παραμένει στα πιο δυνατά τεστ για την ομάδα του, προκειμένου να δει ποια σημεία θα πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτριες του, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Τσιουπλής δήλωσε:

“Είδαμε κάποια πράγματα μέσα από μια δυνατή προπόνηση και βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα, σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας. Προπονηθήκαμε με μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και μέσα από τα επόμενα δυνατά φιλικά που θα δώσουμε, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όπου χρειάζεται”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 Ηλίας Αγγέλης δήλωσε:

“Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είδαμε τις αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη έγιναν σε αυτό το δυνατό τεστ, ώστε να προετοιμάσουμε την ομάδα καλύτερα για τη συνέχεια”.

Τα σετ του αγώνα:

ΕΑΛ – ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 : 1-3
25-17, 23-25, 14-25, 23-25,

Διαβάστε επίσης

Back to top button