Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Βόλος: Για να συνεχίσουν το σερί οι «πράσινοι» κόντρα στον ανεβασμένο Βόλο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. Σέντρα στις 17:00.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. Σέντρα στις 17:00.

Αυτή είναι η τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Super League. Οι Πράσινοι έχουν υποδεχθεί τον Βόλο και για το Κύπελλο Ελλάδος δύο φορές, όπου σημείωσαν δύο νίκες.

Συνολικά σε πέντε αναμετρήσεις έχουν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ σε συνολικά 11 αναμετρήσεις με τον Βόλο, ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης, έχουν επτά νίκες, 2 ισοπαλίες και μια νίκη έχει η ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Παναθηναϊκός στα τρία φετινά του παιχνίδια με τον Βόλο μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί τέρμα στις δύο τελευταίες που ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος. Στο παιχνίδι του Α’ Γύρου επικράτησε με 5-1 χάρη σε δύο γκολ του Παλάσιος  και από ένα των Εσκοβάλ, Τσέριν, Σπόραρ. Για τον Βόλο έκλεισε το σκορ ο Νοκέρτ.

Ο Βόλος έχει καταφέρει να σκοράρει και στις τρεις επισκέψεις του στην έδρα του Παναθηναϊκού και μόνο την σεζόν 2020-21 έφυγε με το 1-1 (56’ Καρλίτος – 88’ Μπαρτόλο). Τις άλλες δύο φορές ηττήθηκε με 4-1 και 5-1.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την τρίτη διαδοχική του νίκη μετά από καιρό στο πρωτάθλημα, αφού μετά τις δέκα νίκες σε δέκα ματς που είχε κάνει στην αρχή του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σημειώσει πάνω από δύο.

Μάλιστα η τελευταία νίκη σε εκείνη την δεκάδα των αγώνων ήταν απέναντι στον Βόλο στην Μαγνησία και στη συνέχεια ακολούθησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην έδρα του, η οποία ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους Πράσινους.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 10-3

Οι πιθανές συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Βαγιανίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Κουρμπέλης, Μπερνάρ – Μανσίνι, Ιωαννίδης, Κλέινχεϊζλερ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι – Γκάγκι, Λούνα – Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος – Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Α’ βοηθός: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας)
Β’ βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Διαβάστε επίσης

Back to top button