ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Συμφώνησε με Ασκόφσκι για διετές – Διαπραγματεύεται με Σέπσι – Την Τετάρτη στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής

Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφαν Ασκόφσκι βρίσκεται η Λαμία, αφού τα έχει βρει με τον παίκτη και διαπραγμετεύεται με την Σέπσι. #slgr #lamiafc #StefanAshkovski #transfernews #season2022_2023

Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφαν Ασκόφσκι βρίσκεται η Λαμία, αφού τα έχει βρει με τον παίκτη και διαπραγμετεύεται με την Σέπσι.

O 30χρονος Βορειομακεδόνας είναι ο εκλεκτός του Τζιανλούκα Φέστα για την ενίσχυση που επιθυμούσε για την ομάδα του στις θέσεις των εξτρέμ και φαίνεται πως η ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Στέφαν Ασκόφσκι τα έχει βρει με την Λαμία για ένα συμβόλαιο δύο ετών κι αυτό που μένει τώρα για να τελειώσει το deal είναι η συμφωνία της ομάδας της Φθιώτιδας με την ρουμανική Σέπσι, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Είναι άγνωστο ακόμα το αν θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ή ως ελεύθερος, πάντως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ κοντά κι γι’ αυτό έχει κανονιστεί και η άφιξή του στην Ελλάδα για την Τετάρτη (31/08).

Την περασμένη σεζόν ο Ασκόφσκι πραγματοποίησε 41 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ ξεπερνώντας τα 1.700 αγωνιστικά λεπτά.

 Πηγή: gazzeta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button