Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έμεινε ζωντανή η Αλβανία (VIDEO)

Η Αλβανία κέρδισε το Καζακστάν με 3-1 και θέλει νίκη κόντρα στη Λευκορωσία για να πάρει την άνοδο

Η Αλβανία κέρδισε το Καζακστάν με 3-1 και θέλει νίκη κόντρα στη Λευκορωσία για να πάρει την άνοδο

NATIONS LEAGUE-3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-4ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: 3-1

Γήπεδο: Air Albania Stadium

Ζωντανή στη μάχη της πρωτιάς έμεινε η Αλβανία που κέρδισε με 3-1 το Καζακστάν και θέλει νίκη κόντρα στη Λευκορωσία την τελευταία αγωνιστική για να βγει πρώτη. Στην τελευταία θέση το Καζακστάν που κι αυτό θέλει νίκη επί της Λιθουανίας για να μην υποβιβαστεί.

Στο 2ο μόλις λεπτό το πανέμορφο σουτ του Ντζιμσίτι έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 5’ ο Μπερίσα έσωσε μετά από σουτ του Βορογκόβσκι και στο 9’ ο Ποκατίλοβ έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μανάι.

Στο 12’ ο Μανάι έχασε ακόμη μια ευκαιρία αλλά στο 16’ ο Μεμουσάι σέντραρε από δεξιά και ο Τσικαλέσι με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-0.

Και μάλιστα στο 23’ μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα του Καζακστάν, ο Ισμαΐλι με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 2-0. Όμως με τη σέντρα, ο Αϊμπέτοβ είδε τον Μπερίσα εκτός εστίας και τον κρέμασε από το κέντρο για το 2-1.

Στο 31’ το σουτ του Ουζούνι πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 36’ ο Ποκατίλοβ έσωσε μετά από όμορφο πλασέ του Μανάι.

Η Αλβανία ελίχε τον έλεγχο και στην επανάληψη και στο 63ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Μανάι να γράφει το 3-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 64’ ο Αϊμπέτοβ παραλίγο να σκοράρει ξανά με τη σέντρα ενώ στο 65’ ο Ποκατίλβο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Μανάι και Τσικαλέσι.

Στο 69’ ο Ποκατίλοβ είπε εκ νέου όχι σε συρτό σουτ του Μανάι και στο74’ ήταν η σειρά του Μπερίσα να σώσει μετά από πλασέ του Σέτκιν, όπως έκανε και στο 84’ μετά από σουτ του Βορογκόβσκι.

Στο 88ο λεπτό ο Χισάι βρέθηκε σε ιδανική θέση μετά από κάθετη του Ντόκα, αλλά ο Ποκατίλοβ τον νίκησε.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Βέσελι, Ισμαΐλι, Ντζιμσίτι, Χισάι, Αμπράσι, Καλάκου (54’ Γκιάσουλα), Μεμουσάι (86’ Σελαχί), Τσικαλέσι (86’ Σεφέρι), Ουζούνι (67’ Ντόκα), Μανάι (86’ Μπαλάι)

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Ποκατίλοφ, Βορογκόβσκι, Μαροκίν, Κεριμζάνοβ (46’ Φέντιν), Άλιπ, Μπεϊσεμπέκοβ, Κουάτ (88’ Νταραμπάιεβ), Αμπικέν (46’ Ταγκιμπέργκεν), Σουϊουμπάιεβ (71’ Μπιστρόβ), Αϊμπέτοβ (71’ Κιζινιτσένκο), Στσετίν

Διαβάστε επίσης

Back to top button