Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μία ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα!

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου

Ισοπαλία με νικήτρια την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη. Η Ακριτική ομάδα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανιώνιο (0-0) και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το γεγονός πως η πρώτη κίτρινη κάρτα βγήκε στο 74′ δείχνει πως το ματς δεν είχε ούτε πάθος ενώ έλειψε και η δύναμη και η διάθεση για να παλέψουν οι παίκτες για τη νίκη σε ένα ματς σημαντικό για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Αν και το ματς ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες για τον Πανιώνιο, στο 7′ όταν ο Μπανανά έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε, ενώ στο 9′ ύστερα από συνεργασία με τον Παπαγεωργίου, ο Μασούρας βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το ματς πήγε εκεί που ήθελε η Ξάνθη, η οποία έδωσε το ρυθμό που ήθελε στην αναμέτρηση.

Πολύ κακό το θέαμα με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και ελάχιστες καλές στιγμές όπως ένα σουτ του Μεχία στο 73′, στην πρώτη(!) αξιόλογη φάση των Ακριτών στο ματς, το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κότνικ.

Πάντως, η Ξάνθη πήρε “σβηστά” έναν βαθμό που την κρατάει στην 5η θέση με προβάδισμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου (Αν δεν πάρει το κύπελλο η Λάρισα) που οδηγεί στο Europa League.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος(85′ Οικονομίδης), Σιώπης, Μασούρας(81′ Μακρύλος), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης(70′ Γεσίλ), Ντουρμισάι

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ζβάρνας, Βαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Σιλά, Μπρίτο(57′ Κάστρο), Γέντρισεκ(70′ Γέντρισεκ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button