ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με απουσίες μεν… με καλή ψυχολογία δε! / Θετικό αποτέλεσμα για καλά Χριστούγεννα θέλει η Λαμία!(match day)

Μετά από ένα 2019 γεμάτο χαρές, νίκες και πολλές επιτυχίες, ο ΠΑΣ Λαμία θέλει σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ να αποχαιρετήσει αυτή τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα!

Μετά από ένα 2019 γεμάτο χαρές, νίκες και πολλές επιτυχίες, ο ΠΑΣ Λαμία θέλει σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ να αποχαιρετήσει αυτή τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα!

Σήμερα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, στις 20:00 στο ΔΑΚ της πόλης, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, στο τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων για το 2019!

Άπαντες στον ΠΑΣ Λαμία θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2019 με ένα θετικό αποτέλεσμα, μία χρονιά η οποία έφερε πολλές χαρές, νίκες και είναι ίσως η καλύτερη χρονιά της ομάδας στην σύγχρονη ιστορία της!

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο άφησε πικρία σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο καθώς η ισοπαλία με 1-1 έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η καλή εικόνα απέναντι και στον Ατρόμητο, χαροποίησε για ακόμη μία φορά τον Άκη Μάντζιο, με τον προπονητή της Λαμίας όμως να σχεδιάζει τα πλάνα του για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα έχοντας εκτός του Ελίνι Δημούτσο και Βασίλη Πλιάτσικα.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την ποινή τους για τις κάρτες που έχουν συμπληρώσει στο ματς με την Ένωση, με τον Μάντζιο να έχει έναν μικρό πονοκέφαλο, καθώς γνώριζε για τις απουσίες αυτές.

Σημαντική, είναι η επιστροφή του Μπεχαράνο στα χαφ, μετά από την απουσία του λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Θεοδωρόπουλος ο οποίος στον αγώνα του Περιστερίου έμεινε στον πάγκο καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή της Λαμίας έχει έως εξής:

Τερματοφύλακες: 13 Damir Kahriman – 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 29 Bahanack Patrick – 27 Scarduelli Vanderson – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 20 Ανάκογλου Δημήτριος – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος – 90 Καραγιάννης Χριστόφορος

Επιθετικοί: 9 Thuram – 10 Tyronne – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 17 Βλαχομήτρος Ανέστης – 18 Romanic Lazar

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Μάντζιος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σήμερα ήταν γνωστές εδώ και αρκετές ημέρες. Δημούτσος και Πλιάτσικας είναι εκτός με τα ερωτηματικά για το ποιοι τελικά θα πάρουν την θέση τους να παραμένουν.

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα της Λαμίας, θα δούμε τον Κάχριμαν κάτω από το τέρμα καθώς ο Θεοδωρόπουλος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το διάστρεμμα που υπέστη πριν το ματς με τον Ατρόμητο και ίσως προτιμηθεί να ξεκουραστεί.

Στην άμυνα ο Βάντερσον αριστερά, ο Ασίγκμπα δεξιά ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο και ο Βύντρα.

Ως αμυντικά χαφ, θα έχουμε τον Μπεχαράνο και τον Σκόνδρα, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Ταϊρόν.

Στα άκρα, αριστερά ο Ρόμανιτς με τον Βασιλόγιαννη να διεκδικεί θέση βασικού ενώ στην άλλη πλευρά ο Καραμάνος μάλλον θα αγωνιστεί ξανά αλλά και εδώ βάζουμε ένα ερωτηματικό!

Στην κορυφή της επίθεσης ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ροτζέριο Τουράμ!

 

Τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΚ!

Με προπόνηση στα Σπάτα και δυσάρεστα νέα όσον αφορά την κατάσταση του Κώστα Γαλανόπουλου, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της, για το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο διεθνής μέσος της Ένωσης, έχει υποστεί ζημιά στο χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού και θα μπει στο χειρουργείο, χάνοντας τα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Με πρώτο, το αυριανό στη Λαμία, απ’ όπου θα απουσιάσει και ο Βασίλης Μπάρκας που αντιμετωπίζει και εκείνος πρόβλημα τραυματισμού (πονάει στους γλουτιαίους), ακολουθώντας σήμερα ατομικό.

Από εκεί και πέρα, ο Μάσιμο Καρέρα, με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ανακοίνωσε τους 20 εκλεκτούς που παίρνει μαζί του, αφήνοντας εκτός τον Κλωναρίδη που έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς αλλά και τους Ζεράλδες – Σιμάο, για ακόμα ένα ματς.

Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες που εξέτισε τις 3 αγωνιστικές τιμωρίας για την αποβολή του στο Γεντί Κουλέ στο ματς με τον ΟΦΗ και θα βρίσκεται στη διάθεση του Ιταλού προπονητή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Πλην του Κώστα Γαλανόπουλου, στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε και ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του σημερινού (20.00) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button