Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θα ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ στο Λονδίνο ο Μαρσέλο!

Ο Μαρσέλο θα δώσει το παρών στον αγώνα της Ρεάλ με την Τσέλσι, μιας και λύθηκε όπως φαίνεται το πρόβλημα με την παρουσία του Βραζιλιάνου σε... εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές της 4ης Μαϊου.

Ο Μαρσέλο θα δώσει το παρών στον αγώνα της Ρεάλ με την Τσέλσι, μιας και λύθηκε όπως φαίνεται το πρόβλημα με την παρουσία του Βραζιλιάνου σε… εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές της 4ης Μαϊου.

Η «El Mundo» είχε αναφέρει το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί με τον Μαρσέλο, ο οποίος ως Ισπανός πλέον, κλήθηκε να δώσει το παρών σε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές που γίνονται στις 4 Μαίου στην Μαδρίτη και με βάση τους ταξιδωτικούς περιορισμούς δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει για το Λονδίνο για τον αγώνα στις 5 Μαϊου, μιας και θα είχε έρθει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους την προηγούμενη μέρα.

Η Ρεάλ προσπάθησε να τον… βγάλει από την εφορευτική επιτροπή και τελικά όπως φαίνεται κατάφερε να βρει την λύση. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να βρεθεί για μερικές ώρες στο εκλογικό κέντρο που έχει τοποθετηθεί και να ταξιδέψει την ημέρα του αγώνα για το Λονδίνο με ιδιωτικό τζετ, το οποίο θα κοστίσει στην «Βασίλισσα» 20.000 ευρώ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button