FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία, ο Άρης και το φιλικό με τα 4 γκολ!(vid)

Μεγάλη προϊστορία έχουν ο ΠΑΣ Λαμία και ο Άρης σε μεταξύ τους παιχνίδια. Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο φιλικό του 2016 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΣ Λαμία και ο Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Δευτέρα 27/8 στο ΔΑΚ Λαμίας, για την 1η αγωνιστική της SuperLeague.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη προϊστορία ειδικά, τα τελευταία χρόνια στη Football League, όπου δημιουργήθηκε και μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς είχαν ειδικά πρόπερσι τους ίδιους στόχους.

Όπως γνωρίζετε το LamiaSports πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα, προϊστορία των δύο ομάδων, αναφορές σε παίκτες ορόσημα και πολλά άλλα θέματα.

Σήμερα θα θυμηθούμε το φιλικό της 24ης Σεπτεμβρίου του 2016, όπου η Λαμία είχε υποδεχθεί τον Άρη στο ΔΑΚ της πόλης και τον είχε κερδίσει άνετα με 4-0 σκορ.

Πάμε να δούμε τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς:

Αν και το ξεκίνημα ήταν ελπιδοφόρο για τον Άρη με τον Ντούνη να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στο 10΄(απέκρουσε ο Πίτκας) η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στο 15΄ο Διούδης απομάκρυνε σουτ του Πίντο, ενώ κεφαλιά του Βασιλόγιαννη στο 22΄πέρασε αουτ. Στο 42΄ο Μπούρμπος υπέπεσε σε πέναλτι με τον Πίντο να ανοίγει (1-0) το σκορ, όντας εύστοχος απο τα έντεκα βήματα.

Η ντροπιαστική εμφάνιση του Άρη συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η… κατάρρευση ξεκίνησε στο 53΄με τον Βάντερσον να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 63΄ο Τσούκαλος έγραψε το 3-0 για να πετύχει το τελικό 4-0 ο Κοτσώνης με κεφαλιά στο 66΄.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης, ήταν να απειλήσει δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με ισάριθμες προσπάθειες του Νέτο να σταματούν στο δοκάρι της Λαμίας.

ΠΑΣ Λαμία (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον

Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς)

photo credits: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button