Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ θέλει 20 εκατομμύρια για τον Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα πάει σε άλλο επίπεδο τις συζητήσεις με τη Σάλτσμπουργκ αν δεν υπάρξει μια κουβέντα γύρω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ

Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα πάει σε άλλο επίπεδο τις συζητήσεις με τη Σάλτσμπουργκ αν δεν υπάρξει μια κουβέντα γύρω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ

Ο ΠΑΟΚ αρχικά δείχνει να αντιστέκεται στην πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ή τουλάχιστον να προσπαθεί να βάλει τους δικούς του όρους στη συζήτηση. Η Red Bull Σάλτσμπουργκ έχει δείξει το ενδιαφέρον της. Η πρόταση που έκαναν οι αυστριακοί ήταν εξαιρετική.

Όχι όμως στα «θέλω» του ΠΑΟΚ. Άλλοι μιλούν για 12, άλλοι για 13,5, άλλοι για 14 εκατομμύρια ευρώ. Στα net λεφτά. Συν μπόνους. Συν ποσοστό μεταπώλησης. Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει τον πήχη και μάλλον έτσι έπρεπε να κάνει για έναν παίκτη, που εντυπωσιάζει. Ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του Λουτσέσκου δεν ήταν στο φετινό θρίαμβο. Ήταν όμως κομβικός.

Συν τις εκπληκτικές στιγμές που έχει προσφέρει σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τα μαγικά του.

Η σκόνη για τις συζητήσεις ΠΑΟΚ-Σάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια μπορεί να έχει καταλαγιάσει λίγο. Σε σχέση με ότι υπήρχε στην ατμόσφαιρα πριν από 3-4 ημέρες. Το θέμα όμως παραμένει ανοικτό.

Εξέλιξη όμως θα υπάρξει μόνο αν οι αυστριακοί κάνουν εκ νέου πρόταση. Τι θα μπορέσει να ιντριγκάρει τον ΠΑΟΚ; Ένα ποσό στα 17 εκατομμύρια ευρώ net, συν 3 εκατομμύρια διάφορα μπόνους συν ένα ποσοστό 15%-20% ποσοστό μεταπώλησης.

Εκεί η κουβέντα και το όλο θέμα θα πήγαινε παραπάνω. Ο Κωνσταντέλιας σίγουρα είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ αλλά και οι αυστριακοί βλέπουν σε εκείνον ένα τεράτιο πρότζεκτ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button