Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το 2Χ2 η Ντόρτμουντ

Οι Γερμανοί κέρδισαν με 3-0 τη Μονακό κι έκαναν βήμα πρόκρισης.

CHAMPIONS LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΟΝΑΚΟ: 3-0

Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς αλλά η Ντόρτμουντ ήδη έχει κάνει βήμα πρόκρισης. Οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 3-0 στην έδρα τους, τη Μονακό κι έφτασαν στους 6 βαθμούς όσους και η Ατλέτικο. Χωρίς βαθμό Μπριζ και Μονακό.

Στο 4ο λεπτό το μακρινό σουτ του Βολφ πέρασε αρκετά έξω, όπως κι εκείνο του Χένρικς στο 11’ και στο 17’ ο Μπίρκι έσωσε μετά από δυνατό σουτ του Τίλεμανς εκτός περιοχής. Στο 19’ επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τον κίπερ της Ντόρτμουντ να λέει ξανά όχι σε σουτ του Τίλεμανς, ενώ στο 39’ ήταν η σειρά του Μπενάλιο να πει όχι σε σουτ του Βολφ.

Στο 44ο λεπτό ο Μπενάλιο τραυματίστηκε σοβαρά και τη θέση του πήρε ο Σούμπασιτς.

Οι Γερμανοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 51’, ο Σάντσο έβγαλε φοβερή κάθετη στον Λάρσεν, που μόνος με τον Σούμπασιτς τον πλάσαρε για το 1-0.

Στο 62’ μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια της Ντόρτμουντ, ο Ρόις έχασε απίθανη ευκαιρία και στο 64’ ο Μπίρκι έσωσε μετά από σουτ του Φαλκάο. Στο 69ο λεπτό ο Ρόις  κέρδισε πέναλτι από τον Γκλικ αλλά ο Αλκάθερ από την άσπρη βούλα σημάδεψε το δοκάρι της Μονακό και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0.

Και μάλιστα στο 71’ ο Σάντσο βρέθηκε μόνος με τον Μπενάλιο αλλά δεν σημάδεψε σωστά και στο επόμενο λεπτό ο Ρόις έβγαλε για τον Αλκάθερ, ο Ισπανός απέφυγε Σούμπασιτς και Ράτζι και  πλάσαρε για το 2-0. Στο 77’ η προβολή του Γκράντσιρ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 79’ ο Σούμπασιτς είπε όχι σε σουτ του Λαρσεν και στο 85’ ο Κροάτης πρόλαβε και τον Ρόις. Αλλά στο 90+2′ ο Λάρσεν έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από αριστερά και ο Ρόις με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 3-0.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Ζαγκαντού, Ντιαλό, Νιλέινι (65’ Βάιγκλ), Ακανζί, Βολφ (46’ Λάρσεν), Πίστσεκ, Βίτσελ, Σάντσο (84’ Φίλιπ), Ρόις, Αλκάθερ

ΜΟΝΑΚΟ: Μπενάλιο (45’ Σούμπασιτς), Αχολού, Χένρικς, Γκλικ, Σιντιμπέ, Σιλά (70’ Γκράντσιρ), Ράτζι, Τίλεμανς, Γκολόβιν (77’ Τσαντλί), Τζέμερσον, Φαλκάο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button