FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Σαν τη μύγα… μέσα στο γάλα»!(pics)

Σε ένα ακομη παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, ο Φακούντο Μπερτόλιο ήταν αυτός που έκανε το κάτι παραπάνω… για λογαριασμό των «κυανόλευκων».

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία με τον ΝΠΣ Βόλος, στο 5ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Η ομάδα της Λαμίας φάνηκε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πως ήταν κουρασμένη με τους ποδοσφαιριστές της να δίνουν ότι έχουν… όμως η θέληση των ποδοσφαιριστών του Βόλου έφεραν την ισοφάριση.

Παρόλο αυτά, ο MVP του αγώνα (αν μπορούσαμε να βγάλουμε MVP) ήταν ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός, εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε και άλλες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ενώ σε δύο περιπτώσεις έβγαλε τετ α τετ τον Χερόνιμο Μπαράλες ενώ και σε καλή φάση για γκολ τον Εβγκέν Μπούτνικ.

Δεν είναι ότι έκανε το κάτι τραγικό, όμως ήταν ο πιο κινητικός, ήταν αυτός που πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες ενώ τις περισσότερες φορές όλες οι επιθέσεις της Λαμίας ξεκίνησαν από τα πόδια του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε πως αν είναι καλά, τότε θα είναι «βαρόμετρο» για τη Λαμία και ίσως οι εμφανίσεις του, «πάρουν από το χέρι» τον ΠΑΣ και τον οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button