Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου η Άρσεναλ!

PREMIER LEAGUE-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ: 2-0

Γήπεδο: Emirates

Η Άρσεναλ πήρε το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τσέλσι με 2-0 και την πλησίασε στο τρίποντο, παλεύοντας για την τετράδα. Μοναδικό μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του Μπεγερίν.

Στο 5ο λεπτό ο Λακαζέτ έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ πλάσαρε άστοχα μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 8’ ο Τζάκα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 10’ o Αθπιλικουέτα σέντραρε από δεξιά και ο Αζάρ γύρισε με τη μία από το πέναλτι αλλά αστόχησε για λίγο και  στο 13’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κοσιελνί πήρε την κεφαλιά εξ επαφής αλλά ο Κέπα πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση. Και τελικά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπεγερίν σέντραρε από δεξιά, ο Λακαζέτ έκανε όμορφο κοντρόλ, γύρισε και με σουτ στην κλειστή γωνία του Κέπα έγραψε το 1-0.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 18’ ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε τρομερή ενέργεια από αριστερά, πλάσαρε αλλά ο Κέπα του είπε όχι ενώ στην κόντρα ο Πέδρο έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας της Άρσεναλ, βρέθηκε με πλάτη στο τέρμα και προσπάθησε να κρεμάσει τον Λένο αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 37ο λεπτό ο Κολάσινατς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ομπαμεγιάνγκ έπιασε φοβερό γυριστό σουτ αλλά αστόχησε για μερικά εκατοστά.

Στο 57ο λεπτό ο Γουίλιαν έκανε όμορφο γύρισμα από αριστερά αλλά ο Πέδρο πλάσαρε απελπιστικά άστοχα από το πέναλτι, ενώ στο 64’ ο Κολάσινατς μπήκε από αριστερά στην περιοχή κι έκανε το γύρισμα, η άμυνα της Τσέλσι έκοψε και στη συνέχεια ο Ράμσεϊ πλάσαρε στα σώματα. Στο 65’ ο Μπεγερίν έκανε την κούρσα από δεξιά, σέντραρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ρίντιγκερ κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 74’ ο Αζάρ έκανε από αριστερά το γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους. Στο 82ο λεπτό ο Αλόνσο έκανε το σουτ από αριστερά αλλά ο Λένο έσωσε,

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν (72’ Ελνενί), Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Κολάσινατς Τζάκα, Τορέιρα, Γκουεντουζί, Λακαζέτ (68’ Ιβόμπι), Ράμσεϊ (68’ Μάιτλαντ Νάιλς), Ομπαμεγιάνγκ

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Λουίζ, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβασιτς (63’ Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν, Αζάρ, Πέδρο (80’ Χάντσον Οντόι)

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button