Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισμαέλ: «Να γίνει ο Απόλλων μια ομάδα – οικογένεια»

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσίασε επισήμως το απόγευμα της Τρίτης τον νέο τεχνικό του, τον Γάλλο Βαλεριέν Ισμαέλ που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Από τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν σχημάτισα θετική άποψη για να αναλάβω. Καθίσαμε όλοι μαζί και συμφωνήσαμε να αναλάβω. Έχουμε ως πρώτο στόχο να κάνουμε μια ομάδα – οικογένεια, ξέρουμε τι ποδοσφαιριστές θέλουμε, ξέρουμε σε τι επίπεδο θέλουνε να βρεθούμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Δεν ξέρω ακριβώς το ρόστερ, αλλά σύντομα θα καθίσουμε και θα κάνουνε εικόνα της ομάδας για να αποκτήσουμε τους παίκτες που θέλουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και τώρα αρχίζει για εμάς η σεζόν. Να φέρουμε καλούς παίκτες εδώ, να κάνουμε μια γεμάτη χρόνια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία.

Θα επιλέξω σύστημα αναλόγως τι ποδοσφαιριστές πάρουμε. Οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι σε συζητήσεις για να βρουν ένα προπονητικό κέντρο. Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά με την ομάδα. Αυτό που έχω δει είναι πως με λίγα πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», ανέφερε ο 43χρονος Γάλλος προπονητής κατά την παρουσίασή του.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button