Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Ποιος φοβάται περισσότερο την Κολομβία;

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, σήμερα στο Copa America διεξάγονται δυο αναμετρήσεις το Χιλη-Ουρουγουαη και το Εκουαδόρ-Ιαπωνια.

Στο πρώτο ματς ο νικητής θα αποφύγει στα προημιτελικά τους Κολομβιανούς ενώ ο ηττημένος θα παίξει με το Περού.

Στο δεύτερο ματς ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την διοργανώτρια Βραζιλία. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 έχουμε την τελευταία αγωνιστική για τον 3ο όμιλο. Με αυτούς τους αγώνες λοιπόν θα ασχοληθούμε σήμερα.

EURO U21 ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 22:00

Οι Κροάτες ολοκληρώνουν σήμερα την συμμετοχή τους σε αυτό το ευρωπαϊκό τουρνουά με αντίπαλο την Αγγλία. Και οι δυο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης αφού δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιους βαθμούς. Οι Άγγλοι ενώ κρατούσαν τον ρυθμό του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν με έναν τραγικό Ντίν Χέντερσον κάτω από τα δοκάρια να δεχτούν 4 γκολ. Πέρα από το πέναλτι, τα υπόλοιπα τρία γκολ είναι ξεκάθαρα ευθύνη του.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

EURO U21 ΓΑΛΛΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ  22:00

Οι Γάλλοι πήραν μια δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα με τους Άγγλους με 2-1 στις καθυστερήσεις χάνοντας και δυο πέναλτι. Στον δεύτερο αγώνα με τους Κροάτες πέτυχαν ένα γκολ νωρίς στο 8΄με τον Μούσα Ντεμπελέ τις Λυών. Οι Ρουμάνοι έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στους Άγγλους, στο πρώτο ημίχρονο η ομαδα της Αγγλίας ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρουμάνοι άρχισαν να πιέζουν και κέρδισαν πέναλτι στο 76΄ όπου ευστόχησαν.  Οι Γάλλοι μπορεί να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου όμως μέχρι στιγμής παρά τις δυο νίκες δυσκολεύονται. Οι Ρουμάνοι μαζί με τους Πολωνούς είναι η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA  ΕΚΟΥΑΔΟΡ-ΙΑΠΩΝΙΑ 02:00

Το Εκουαδόρ δυσκόλεψε την Χιλή, αφού οι Χιλιανοί προηγήθηκαν με 1-0 μόλις στο 8΄ λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 26 με τον Βαλέντσια. Η Ιαπωνία πίεσε και έβαλε δύσκολα στους παίχτες του Όσκαρ Τάμπαρεζ και απέσπασε την ισοπαλία με 2-2. Οι νεαροί της Ιαπωνίας έτρεχαν καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και σε κάποια σημεία έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο . Το παιχνίδι είναι τελικός για τις δυο ομάδες καθώς ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA  ΧΙΛΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  02:00

Η Χιλή δυσκολεύτηκε απέναντι στο Εκουαδόρ αλλά έχει την έμπειρα και την ποιότητα να γυρίσει εύκολα τέτοια παιχνίδια. Αν και έκανε ένα μέτριο παιχνίδι ειδικά από την στιγμή που δέχτηκε την ισοφάριση μέχρι την στιγμή που πέρασε μπροστά πήρε τους 3 βαθμούς.  Η Ουρουγουάη υποτίμησε τους Ιάπωνες και το πλήρωσε. Δέχτηκε το 1-0 στο 25΄και στην συνέχεια ισοφάρισε με πέναλτι του Λουίς Σουάρες στο 32΄ δεν πίστεψε ότι οι Ιάπωνες θα τους απειλούσαν ξανά και δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα στο 59΄Πολύ κρίσιμος αγώνας για την πρωτιά την ομίλου που δίνει έναν πιο εύκολο υποθετικά αντίπαλο για την επόμενη φάση. Και οι δυο ομάδες δεν θα ήθελαν στον δρόμο τους την Κολομβία.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button