Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λόγω διοίκησης και όχι λόγω προπονητή η αποχώρηση Κιβρακίδη!

Ο Κιβρακίδης είναι στην «πόρτα της εξόδου» από τον Ατρόμητο αλλά ο Άνχελ Λόπεθ δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτό.

Ο Κιβρακίδης είναι στην «πόρτα της εξόδου» από τον Ατρόμητο αλλά ο Άνχελ Λόπεθ δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτό.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Κυριάκος Κιβρακίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο για τέσσερα χρόνια. Μέχρι το 2023. Στα μισά της διαδρομής περίπου, ο Ατρόμητος αποφάσισε ότι δεν τον χρειάζεται πια.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο αριστερός μπακ, μετά από 7,5 χρόνια στο Περιστέρι, βρίσκεται στην έξοδο. Όπως γράφτηκε, ενημερώθηκε ότι δεν είναι στα πλάνα του Άνχελ Λόπεθ και να ψάξει να βρει ομάδα. Εδώ, όσον αφορά το αν ενημερώθηκε επίσημα χείλη, τον έχουμε, αλλά πάμε παρακάτω.

Η αλήθεια είναι ότι όντως ο 29χρονος μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας. «Συμβόλαιο μέχρι το 2023 έχει ο Κιβρακίδης, αλλά ούτε αυτός είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με την ολοκλήρωση των πλέι άουτ είχαν αρχίσει να μαζεύονται… σύννεφα για τον Κιβρακίδη στα δυτικά προάστια.

Προφανώς και η είδηση ήταν προϊόν ρεπορτάζ και όχι… φύλλων δάφνης! Το στοιχείο της ιστορίας που πρέπει να μπει στη κουβέντα για να βγουν και τα ανάλογα συμπεράσματα είναι ότι τη χρονική στιγμή που προέκυψε θέμα Κιβρακίδη, ο Άνχελ Λόπεθ είχε μόλις ανακοινωθεί! Οπότε δύσκολα μέσα σε κάτι… ώρες να είχε αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ.

Η αποχώρηση Κιβρακίδη είναι απόφαση διοίκησης 100%. Είχε ήδη δρομολογηθεί πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν, να αποκτηθεί βασικός δεξιός μπακ.

Τώρα, αν θα φύγει και πως ο Κιβρακίδης, είναι θέμα των δύο πλευρών. Το 130αρι που παίρνει το χρόνο, δύσκολα θα το βρει τέτοια εποχή σε άλλη ομάδα. Εκτός αν οι Περιστεριώτες «τσοντάρουν» και καλύψουν τη διαφορά. Πολλά τα «αν» όμως…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button