Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το ελληνικό VAR… είναι γεγονός! Δείτε φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ!(pics)

Το VAR έχει μπει πλέον στην ελληνική πραγματικότητα. Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Για πρώτη φορά σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος χρησιμοποιείται το video assistant referee ή όπως μας είναι και πιο γνωστό ως VAR.

Δείτε φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ και τις οθόνες VAR που έχουν τοποθετηθεί στο γήπεδο για να δοκιμαστούν και να είναι έτοιμες για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Μέλο Περέιρα, Πιοτρ Φούσεκ, Μιχάλης Κουκουλάκης και οι αρμόδιοι της ΕΠΟ βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ελέγξουν την εγκατάσταση του VAR και να εξετάσουν τυχόν τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε το VAR θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στον τελικό Κυπέλλου της 11ης Μαΐου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το βαν με τα μηχανήματα για τη λειτουργία του VAR πάρκαρε κάτω από τη θύρα 23, ενώ δίπλα στη φυσούνα τοποθετήθηκε ένα μικρό μόνιτορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός πραγματοποιείται χωρίς VAR καθώς ο διαιτητής Τζήλος όπως και άλλοι, δεν έχει διδαχθεί τη χρήση του.

VARVAR

photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button