Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Φουλ για πασχαλινούς ημιτελικούς!

Πριν και αμέσως μετά το Πάσχα θα διεξαχθούν εκτός απροόπτου οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού- Λαμίας, ενώ 44 ημέρες μετά την οριστικοποίηση της τετράδας η ΕΠΟ ακόμα δεν τους έχει ορίσει!

Κύπελλο Ελλάδας: Φουλ για πασχαλινούς ημιτελικούς!

Πριν και αμέσως μετά το Πάσχα θα διεξαχθούν εκτός απροόπτου οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού- Λαμίας, ενώ 44 ημέρες μετά την οριστικοποίηση της τετράδας η ΕΠΟ ακόμα δεν τους έχει ορίσει!

Eχουν περάσει 44 ημέρες από την ημέρα που Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας (η Λαμία είχε ήδη κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Αρη από τις 26 Ιαμουαρίου) και ακόμα δεν έχουν ορστεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Λαμία).

Η ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό κωλυσιεργεί ως προς τον ορισμό των ημιτελικών λόγω… ΠΑΟΚ! Οσο «προχωρά» ο ΠΑΟΚ στο Conference League, τόσο περισσότερο δυσκολεύεται να ορίσει τους ημιτελικούς! Ο Δικέφαλος του Βορρά απέκλεισε διαδοχικά στους «32» τη Μίντιλαντ και στους «16» τη Γάνδη, παίζει στις 7 και 14 Απριλίου εναντίον της Μαρσέιγ στους προημιτελικούς της διοργάνωσης και πλέον τα… περιθώρια για κενές ημερομηνίες είναι ελάχιστα.

Γι’ αυτό και το πιθανότερο σενάριο (θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν επιβεβαιωθεί) είναι η διεξαγωγή των δύο ημιτελικών στις 20 και 27 Απριλίου. Δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη και την Τετάρτη του Πάσχα!

Υπογραμμίζεται πως oύτε η Superleague έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών για τα play offs και τα play out, ενώ αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα του με τον Ολυμπιακό (4η αγωνιστική), λόγω των αναμετρήσεων με τη Μαρσέιγ. Το πιθανότερο είναι να αναβληθεί «ολόκληρη» η τέταρτη αγωνιστική (ΑΕΚ –Αρης, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός), αλλά ας περιμένουμε χωρίς προβλέψεις στο συγκεκριμένο θέμα κι ας μην λησμονούμε ότι καθοριστικός παράγοντας είναι και τα δύο συνδρομητικά κανάλια (Cosmote TV – Novasports) που μεταδίδουν τα play offs και τα play out.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button