Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 4.20 σε Ισπανία και Ολλανδία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsbet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsbet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστροφή σήμερα για την στήλη εν μέσω αγώνων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, αλλά η στήλη δεν θα ασχοληθεί με παιχνίδια προκριματικών και γενικότερα τα παιχνίδια εθνικών ομάδων δεν μας συγκινούν ιδιαίτερα.

Εκτός των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων υπάρχουν αρκετές επιλογές για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτά. Η εθνική μας ομάδα δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Κόσσοβο και μετά την νίκη των Σουηδών απέναντι στην Ισπανία η ανάγκη για νίκη και τους τρείς βαθμούς κρίνεται επιτακτική.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ στις δηλώσεις του τόνισε: ” Κάθε ματς είναι σημαντικό. Παίξαμε με το Κόσοβο δύο φόρες αλλά ήταν άλλα ματς με διαφορετικά ρόστερ. Δεν συγκρίνονται τα παιχνίδια αυτά. Το σημαντικό είναι ν’ ακολουθήσουμε την τακτική μας. Το Κόσοβο είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε ταπεινοί.

Αν είμαστε καλύτεροι πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Παίξαμε με την Αρμενία πριν δύο χρόνια νικήσαμε και τώρα οδηγούν τον όμιλό τους. Το ίδιο και με την Σλοβενία. Οι διαφορές είναι μικρές και πρέπει να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς.”

Πάμε στα δικά μας, σήμερα λοιπόν οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με παιχνίδια από την Segunda Division της Ισπανίας και την Eerste Divisie της Ολλανδίας. Στην Ισπανία θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Μπούργος με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και στην Ολλανδία με το παιχνίδι της Ντόρτρέχτ με την Φένλο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button