Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη Αγ. Παρασκευής – Α.Ο Στυλίδας: Ότι έγινε… έγινε στο πρώτο ημίχρονο (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδο του Φραντζή τον A.O Στυλίδας.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδο του Φραντζή τον A.O Στυλίδας.

Στο 1-1 έμεινα οι ομάδες της Νίκης Αγίας Παρασκευής και του Α.Ο Στυλίδας, οι οποίες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Φραντζή.

Μόλις στο 2΄ο Ζωγράφος έκανε το 0-1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκούρλια. Ο σκόρερ της Στυλίδας είχε προειδοποιήσει λίγο νωρίτερα με κεφαλιά την οποία έβγαλε σε κόρνερ ο Σκοτίδας.

Στο 18΄η Νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει και αυτή από στημένη φάση. Ο Ανυφαντής εκτέλεσε το φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο και ο Παλιαλέξης ο οποίος βρέθηκε στο πίσω δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο γι΄αυτό άλλωστε και σκόραραν αμφότερες από στημένες φάσεις και όχι σε κανονική ροή αγώνα.

Επιπλέον, είχαμε από δύο καλές ευκαιρίες για Αγία Παρασκευή και Στυλίδα. Για τους γηπεδούχους ο Καρκάνης έχασε τεράστια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να κάνει το 2-1 όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μουλαρά να διώχνει τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζούνιορ Τίμιτε βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Σκοτίδα όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι της Νίκης.

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button