FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σήμερα το φιλικό τεστ με την ΑΕΛ!

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σήμερα την ΑΕΛ, σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι εν μέσω της σεζόν.

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ της πόλης μας την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου την ΑΕΛ, για ένα φιλικό τεστ ή μπορούμε να το πούμε και φιλικό για την διατήρηση της φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης.

Οι δύο ομάδες κανονικά θα έκαναν προετοιμασία για τους αγώνες πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου, αλλά το πρωτάθλημα έχει εδώ και μία εβδομάδα που έχει διακοπή και συν την διακοπή των Εθνικών, το διάστημα απραγίας των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλο.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, ο Μπάμπης Τεννές είδε και τον Μάρκο Μπλάζιτς να παίρνει μέρος κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις, με τον Σέρβο να ξεπερνά το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να θέτει υποψηφιότητα για ακόμη και για την βασική ενδεκάδα του σημερινού παιχνιδιου.

Από την άλλη αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά και οι Νίκος Παπαδόπουλος και Ανέστης Αναστασιάδης, οι οποίοι στο προηγούμενο φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν είχαν αγωνιστεί μιας και ήταν εκτός αποστολής.

Τώρα, όσο αφορά τον Σωτήρη Αντωνίου και την ομάδα της Λάρισας, ο νεαρός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τα σίγουρα να είναι οι απουσίες των Μλάντεν Μπόζοβιτς και Γιάννη Μασούρα, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει για υποχρεώσεις των εθνικών.

Επίσης, στο ΔΑΚ Λαμίας σήμερα δεν θα βρεθούνε οι Φερνάντο Γουάλας, Αντνάν Αγκάνοβιτς και Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, οι οποίοι στις τελευταίες προπονήσεις των «βυσσινί» ακολοθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών θα μπορέσετε να παρακολούθησετε μέσω του LamiaSports με συνεχή ζωντανή εξέλιξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button