Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκοψε τη φόρα» της Α.Ε Εχιναίων ο Πελασγιακός!

Έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής ο ΑΟ Πελασγιακός, καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Α.Ε Εχιναίων κατάφερε να κερδίσει βάζοντας «φρένο» στην ομάδα του Γιάννη Περιβολιώτη.

Έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής ο ΑΟ Πελασγιακός, καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Α.Ε Εχιναίων κατάφερε να κερδίσει βάζοντας «φρένο» στην ομάδα του Γιάννη Περιβολιώτη.

Με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ του Μήτσιου και ήρωα τον τερματοφύλακά του τον Παπαβασιλείου, ο Πελασγιακός έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας την Α.Ε Εχιναίων εκτός έδρας.

Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Γ. Πολύμερος ο οποίος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Ένα κρύο αλλά απολαυστικό βάση φάσεων απόγευμα είχαμε στο γήπεδο των Εχιναίων σε αγώνα ανάμεσα στην Α.Ε Εχιναίων και την ομάδα του Πελασγιακου..

Συνολικά είχαμε 23 κόρνερ, δυνατές μονομαχίες, χαμένα πέναλτι και έναν τερματοφύλακα από άλλη διάσταση.

Ξεκάθαρα MVP του σημερινού αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ο Χρήστος Παπαβασιλείου αλλά πάμε να δούμε αναλυτικά τις φάσεις του αγώνα.

Η Ένωση είχε την κατοχή καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα όπως και τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Συνολικά, μετρήσαμε 19 κόρνερ αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τον τερματοφύλακα των «πράσινων» να μετράει 12 σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 14΄ ο Γιώργος Πολύμερος με σουτ έξω από την περιοχή και από την αριστερή πλευρά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου αλλά αυτός με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 17΄ ο Ράπτης από την αριστερή πλευρά έκανε ένα έξυπνο σουτ αλλά ο Τζορτζινος έπεσε σωστά και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 21΄ο Σχουλής σουταρε έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο Παπαβασιλείου ήταν εκεί και με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε κρατώντας το 0-0.

Στο 28΄ ένα λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων χάρισε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Ο Μήτσιος ήταν εκεί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

Στην επανάληψη, ο Πελασγιακός εξακολούθησε να έχει ήρωα τον γκολκίπερ του ο οποίος με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις κράτησε το υπέρ της ομάδας του 0-1.

Στο 76΄είχαμε τη φάση «κλειδί» της αναμέτρησης. Η ΑΕ Εχιναίων κέρδισε πέναλτι, ο Γ. Πολύμερος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Παπαβασιλείου έπεσε σωστά, βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα παρόλο αυτά αυτή αφού χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του Πελασγιακού.

Όμως, ο διαιτητής του αγώνα κ. Δαουκλιώτης έδωσε επανάληψη της εκτέλεσης αλλά και αυτή τη φορά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Παπαβασιλείου και πέρασε άουτ.

Το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος του ματς με την Πελασγία να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button