Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 3.85 στο CHL

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια για την στήλη σήμερα με ένα αρκετά μικρό κουπόνι με λίγες επιλογές αλλά και δύο αναμετρήσεις για το Champions League που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

ΤΑΜΕΙΟ και εχθές για την στήλη σε απόδοση !! 5.60 !! (μετά του Σαββάτου, δεύτερο συνεχόμενο) μιας και μας βγήκε το ρίσκο στην Premier League με το Over 1.5 Goal της Γουέστ Χάμ (2.95) και το 2-3 goal (1.90) στην Πορτογαλία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μορειρένσε και Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Πολύ μεγάλα παιχνίδια που θα μπορούσαν άνετα να είναι και ζευγάρια τελικών. Στην Ισπανία και το Estadio Alfredo Di Stefano στις 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ. Πολύ μεγάλο παιχνίδι με τις δυο ομάδες όμως να μην βρίσκονται και στην καλύτερη τους φάση και παρόλο που έρχονται από νίκες καμία από τις δυο δεν πείθει.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι στην Αγγλία και το Etihad Stadium του Μάντσεστερ η πιο φορμαρισμένη ίσως και πιο σοβαρή ομάδα στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πέρα από τις δυο αναμετρήσεις για το Champions League υπάρχουν και ορισμένες ακόμη στοιχηματικές επιλογές. Στην Αγγλία και την Championship υπάρχουν δυο παιχνίδια, στις 21:00 Μπρέντφορντ-Μπέρμινγχαμ και στις 21:45 Νόργουιτς-Χάντερσφιλντ.

Στο Βέλγιο στις 20:00 παιχνίδι παραμονής ανάμεσα σε Μπέβερεν και Σίντ Τρούιντεντ. Ενώ υπάρχει και μία αναμέτρηση στην Γαλλία για το Coupe de France στις 19:45 ανάμεσα σε Μονακό και Μέτς.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με τις δύο αναμετρήσεις του Champions League μιας και η διοργάνωση μπαίνει στην τελική της ευθεία και η κλήρωση φέτος έβγαλε σχεδόν τέσσερις τελικούς στην προημιτελική φάση. Στις 22:00 λοιπόν στην Μαδρίτη Ρεάλ-Λίβερπούλ και επίσης στις 22:00 στο Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button