ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διεθνής ξανά ο Πάβλοβετς!

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία Αλεξάντρ Πάβλοβετς κλήθηκε εκ νέου στην εθνική ομάδα της Λευκορωσίας.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία Αλεξάντρ Πάβλοβετς κλήθηκε εκ νέου στην εθνική ομάδα της Λευκορωσίας.

Ο Κάρλος Άλος Φερέρ ανακοίνωσε την τελική λίστα των παικτών της Εθνικής Λευκορωσίας που κλήθηκαν για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA 2024 με την Ανδόρα και το Κόσοβο και σε αυτή βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Αλεξάντρ Πάβλοβετς του ΠΑΣ Λαμία!

Ονομαστικά η εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανδόρα θα γίνει στο στάδιο Ferenc Soussa της Βουδαπέστης. Το Κοσσυφοπέδιο θα φιλοξενήσει την εθνική Λευκορωσίας στο στάδιο Fadil Vokri της Πρίστινα.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

18/11/2023 | Λευκορωσία – Ανδόρα | 20:00

21/11/2023 | Κόσοβο – Λευκορωσία | 22:45

Η συγκέντρωση της βασικής ομάδας της χώρας θα διαρκέσει από τις 13 έως τις 22 Νοεμβρίου. Στις 15 Νοεμβρίου η ομάδα της Λευκορωσίας θα μεταβεί στην Ουγγαρία, στη συνέχεια στις 19 Νοεμβρίου θα πετάξει από την Ουγγαρία στο Κόσοβο και το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου θα επιστρέψει στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας.

Ο προπονητής συμπεριέλαβε 24 παίκτες στην τελική σύνθεση της εθνικής ομάδας:

Τερματοφύλακες: Σεργκέι Ιγκνάτοβιτς (Σαχτάρ, Σολίγκορσκ), Κονσταντίν Ρούντενοκ (Νέμαν, Γκρόντνο), Πάβελ Παβλιουσένκο (Παχτακόρ, Ουζμπεκιστάν).

Αμυντικοί: Denis Polyakov (“Hapoel”, Χάιφα, Ισραήλ), Sergei Politevich (“Dynamo-Minsk”), Kirill Pechenin (“Orenburg”, Ρωσία), Roman Yuzepchuk (“Torpedo”, Μόσχα, Ρωσία), Vladislav Malkevich (” Ural”, Ρωσία), Zakhar Volkov (“Khimki”, Ρωσία), Alexander Pavlovets (“Lamia”, Ελλάδα), Sergey Karpovich, Egor Parkhomenko (και οι δύο “Neman”, Grodno).

Μέσοι: Μαξ Εμπονγκ (Αστάνα, Καζακστάν), Νικήτα Κορζούν (Σαχτάρ, Σολίγκορσκ), Βαλέρι Γκρομίκο (Τορπέντο, Μόσχα, Ρωσία), Βαλέρι Μποσέροφ (ΜΠΑΤΕ, Μπορίσοφ), Κιρίλ Καπλένκο (Όρενμπουργκ, Ρωσία) ), Βλάντισλαβ Κλίμοβιτς (Ντίοσγκιορ, Miskolc, Ουγγαρία).

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button