Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έφυγε με το διπλό από τη Ροδωνιά η Α.Ε Εχιναίων!

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα των Εχιναίων έφυγε με το τρίποντο, από το γήπεδο Ροδωνιάς.

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα των Εχιναίων έφυγε με το τρίποντο, από το γήπεδο Ροδωνιάς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ήταν καλύτεροι, αλλά οι γηπεδούχοι πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση και αντιμετώπισαν τους δεύτερους στη βαθμολογία σαν ίσος προς ίσο. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο άφησε ικανοποιημένους τους λιγοστούς θεατές, οι οποίοι αψήφησαν το κρύο, αλλά στο τέλος αποζημιώθηκαν από το καλό θέαμα.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ:

Στο 13΄ο Κυρμιτσής για τους γηπεδούχους εκτέλεσε από αριστερά το πολύ καλό φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας με ωραία προσπάθεια απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ, ενώ αυτή κατευθυνόταν στο δεξί του παραθυράκι.

Στο 16΄ο Αργύρης με προβολή έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, από την εστία της γηπεδούχου.

Στο 21΄μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιλίκα μόνος απέναντι στο κενό τέρμα να πετά τη μπάλα ψηλά άουτ!

31΄Από εκτέλεση φάουλ παίκτη των Εχιναίων, ο Ζαγγανάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Τσιλαφάκης από κοντά σημείωσε το 0-1.

60΄Πάλι ο ίδιος παίκτης για τους φιλοξενούμενους από κοντά με πλασέ, διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 0-2.

65΄ο νεαρός Αγγέλης για τη Ροδωνιά απέναντι από τον Σούλι, έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των Εχιναίων, με τα ακροδάκτυλά του απέκρουσε τη μπάλα, η οποία στη συνέχεια χτύπησε στο δεξί του δοκάρι, στερώντας έτσι ένα γκολ για τους γηπεδούχους!

75΄Ο Λάγιος από κοντά σημείωσε το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Αυγέρης, με βοηθούς την Πολυμέρου Μ και τον Βλάχο Ε.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ: Ζαγγανάς, Φλώρος, Κρέτσης Χ., Κόκκοτας, Τσακνής, Κωνσταντίνου(46΄Μπακογιάννης), Γαλανός Ι., Κολόκας, Καλαντζής(46΄Αγγέλης), Κυρμιτσής, Ντζιαβίδας

Α.Ε. ΕΧΙΝΑΙΩΝ(Περιβολιώτης Ι):Σούλι, Σάλα, Καφώρος, Αργύρης, Σιώτης, Καναβός(75΄Λαϊνας), Ιμπραχίμι(60΄ Μπλούνας), Τσιλικας(75΄Πισπιρίγκος), Λάγιος(85΄Κάτσινος), Πολύμερος, Τσιλαφάκης(85 Σερέτης)

Διαβάστε επίσης

Back to top button