Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Μαγνησιακό!

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Φθιώτιδας, ο Μαγνησιακός επικράτησε 3-2 της Θύελλας Ροδωνιάς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Γιώργο Ντζιαβίδα.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Φθιώτιδας, ο Μαγνησιακός επικράτησε 3-2 της Θύελλας Ροδωνιάς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Γιώργο Ντζιαβίδα.

Τη νίκη πήρε στις καθυστερήσεις ο Μαγνησιακός από τη φιλοξενούμενη Θύελλα Ροδωνιάς με τελικό σκορ 3-2.

Ήταν ένα παιχνίδι που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένας ανεκδιήγητος διαιτητής και όχι το ποδόσφαιρο, ο οποίος άφησε τους φιλοξενούμενους με 9 παίκτες και ταυτόχρονα με πάρα πολλά παράπονα. (Θα ακολουθήσει και διαμαρτυρία της Ροδωνιάς).

Για να πούμε για το παιχνίδι το οποίο είχε αρκετό ενδιαφέρον αγωνιστικά, με πολλές έντονες στιγμές, σε ένα κακό θα πούμε αγωνιστικό χώρο, που σε κάποιες στιγμές ήταν και σκληρό, από τους γηπεδούχους, με το διαιτητή όμως να μην δείχνει ευαισθησία σ΄αυτό.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ:

21΄Πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων έδωσε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα στον Γκούρλια, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για να σημειώσει το 1-0.

30΄ σουτ μέσα από την περιοχή του Ντζιαβίδα προς την εστία του Τσόγκα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα συμπαίκτη του και έτσι δεν πήγε προς το τέρμα.

35΄ανατροπή και σκληρό μαρκάρισμα στον Ντζιαβίδα στην μικρή περιοχή, χωρίς ο διαιτητής να σημειώσει την παράβαση, η οποία ήταν πέναλτι!

Β΄ΜΕΡΟΣ

50΄ ανατροπή και πάλι του Ντζιαβίδα στην μικρή περιοχή, αυτή τη φορά ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γαλανός Φ., ισοφαρίζοντας σε 1-1.

52΄γυριστή κεφαλιά του Ντζιαβίδα στην αντίπαλη περιοχή, ο Κυρμιτσής από καλή θέση και αριστερά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

55΄φοβερή μπαλιά ασίστ του Καλαντζή στην πλάτη της άμυνας, εκεί ο Κυρμιτσής αφού απέφυγε όμορφα τον αντίπαλό του, με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό 56΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και λίγο αριστερά, ο Γκούρλιας το εκτέλεσε με δύναμη, στέλνοντας τη μπάλα συρτά στην αριστερή γωνία του Ζαγγανά,  ισοφαρίζοντας έτσι γρήγορα σε 2-2.

70΄ ο Γαλανός Γιάννης ξέφυγε από τους αντιπάλους του και ενώ ήταν σε θέση βολής, ο διαιτητής σφύριξε αμυντικό φάουλ, χωρίς να αφήσει το πλεονέκτημα αλλά και τα προσχήματα. Ο διαιτητής αν όντως είχε συμβεί το φάουλ, έπρεπε να δείξει και κόκκινη κάρτα σε παίκτη των γηπεδούχων, σαν τελευταίο παίκτη.

Από το σημείο εκείνο και μετά είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, με τους θεατές που παρακολουθούσαν το παιχνίδι να μην καταλαβαίνουν τι είχε κάνει ο διαιτητής. Ο δε διαιτητής άρχισε να μοιράζει κίτρινες κάρτες στις  δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, αφού είχε χάσει πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία έδειχνε κίτρινες, με αποτέλεσμα να δείξει δεύτερες κίτρινες σε 2 παίκτες του αγώνα και σε έναν παίκτη του πάγκου, αφήνοντας έτσι την φιλοξενούμενη ομάδα με 9 παίκτες. Και στο τέλος και ενώ ο αγώνας είχε λήξει, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί και οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή σημείωσαν με τον Σιάππα το τελικό 3-2, με τον διαιτητή να σφυρίζει τότε αμέσως το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής ο Δαουκλιώτης Κ, με βοηθούς την Κακλή Ιφιγ. και Γρέσσο Εμμ.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Τσόγκας, Χαραυγής, Σωτηρίου, Τσέλιος, Γκούρλιας, Ρεμί, Κατόπης Λ., Ραχούτης(15΄λ.τρ. Κατόπης Κ.), Ευθυμιάδης, Σιάππας, Φλώρος

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ: Ζαγγανάς, Κρέτσης, Πετρόπουλος, Κόκκοτας, Τσακνής, Γαλανός Φ., Κωνσταντίνου(46΄Γαλανός Γ.), Καλαντζής, Ντζιαβίδας, Κυρμιτσής(70΄Τζόλης), Κολόκας

Διαβάστε επίσης

Back to top button