Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νικητής ο Μεξιατικός στο ντέρμπι με τη Θύελλα!

Νικήτρια στο το γειτονικό "ντέρμπι των φτωχών", αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα του Μεξιατικού, παίρνοντας έτσι και τη ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου στο γήπεδό της.

Νικήτρια στο το γειτονικό “ντέρμπι των φτωχών”, αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα του Μεξιατικού, παίρνοντας έτσι και τη ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου στο γήπεδό της.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Γιώργο Ντζιαβίδα

Σε ένα αμφίρροπο ματς, χωρίς πολλές φάσεις, στο οποίο όμως και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, οι παίκτες του Μεξιατικού ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη στο τέλος.

Νωρίς προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μέχρι το 25΄του αγώνα ήταν καλύτεροι, αλλά  στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και με πέναλτι ισοφάρισαν για το α΄ημίχρονο.

Στο Β΄μέρος πάλι οι παίκτες του Μεξιατικού, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν με ένα γκολ προς το τέλος, να πάρουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι “ξύπνησαν” μετά το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ του αγώνα.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ:

5΄Ο Τζόλης κατάφερε μετά από μια μακρινή μπαλιά και με κόντρα από την απόκρουση του Καλτσά, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

15΄κεφαλιά του Ζαπαντιώτη, απέκρουσε ο Ζαγγανάς, ο Στεφανής στο ριμπάουντ σούταρε από πολύ κοντά άουτ!

37΄πέναλτι κέρδισαν οι παίκτες του Μεξιατικού, σε χέρι αμυντικού, το εκτέλεσε ωραία ο Λαλλάς, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

42΄κεφαλιά του Ζαπαντιώτη, ο Ζαγγανάς με ωραία εκτίναξη μπλόκαρε τη μπάλα.

85΄Ο Σαλανιώτης μέσα στην περιοχή της Ροδωνιάς, απέφυγε τους αντιπάλους του και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.

89΄Καλό σουτ του Κωνσταντίνου για τους γηπεδούχους , η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καλτσά.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Αυγέρης, με βοηθούς την Πολυμέρου και Βλάχο

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ: Ζαγγανάς, Πετρόπουλος(75΄Αγγέλης), Βλάχος, Κόκκοτας, Κρέτσης Χ.(46΄Κολόκας), Τσακνής, Κωνσταντίνου, Κρέτσης Χ., Τζόλης, Κυρμιτσής, Γαλανός(70΄Φλώρος)

ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ: Καλτσάς, Μπάγια, Καλοπήτας Α., Καλοπήτας Γ., Τεϊσάνου, Στεφανής, Λαλλάς, Λαμπροθανάσης(75΄Παπαθέος), Αλεξίου(39΄Ρεντίφης), Δρακάκης, Σαλανιώτης

Διαβάστε επίσης

Back to top button