Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητος ο Οπούντιος – «Σκόρπισε» τον Πελασγιακό

Δύο ομάδες με δύο εντελώς διαφορετικούς στόχους αναμετρήθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Μαρτίνου, με τον τοπικό Οπούντιο να κερδίζει με 7-0 τον Πελασγιακό.

Δύο ομάδες με δύο εντελώς διαφορετικούς στόχους αναμετρήθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Μαρτίνου, με τον τοπικό Οπούντιο να κερδίζει με 7-0 τον Πελασγιακό.

Ακολουθεί ρεπορτάζ του Βαγγέλη Μπιζάτου:

Η σημερινή μας αποστολή ήταν στο μακρινό Μαρτίνο. με την ομάδα του Γιάννη Λύτρα να υποδέχεται για την 20 αγωνιστική την ομάδα του Πελασγιακού και να κερδίζει με το άνετο 7-0 συνεχίζοντας να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με την ομάδα του Τάκη Μπατζελή που πλέον δεν λέει να ξεκολλήσει με τίποτα από τούς 7 βαθμούς.

Ενδεικτικά έχει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την 13 αγωνιστική που ήρθε 0-0 στην έδρα του με την ομάδα της Προοδευτικής Λάρυμνας . Στο παιχνίδι τώρα η ομάδα του Οπούντιου απέδειξε για ποιο λόγο βρίσκεται στην πρώτη θέση αφού μόλις στο 7 λεπτό ο Πέππας συνδυάστηκε άψογα με το Ζαφειρόπουλο μέσα στην περιοχή με το Ζαφειρόπουλο να πλασάρει τον Παπαβασιλείου κάνοντας το 1-0.

Στο 11 λεπτό ο Ζαφειρόπουλος μπήκε στην περιοχή από την δεξιά πλευρά πλάσαρε στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα και το σκορ του αγώνα στο 2-0. Στο 13 λεπτό Στέλιος Κυρολίβανος έκανε σέντρα από την δεξιά πλευρά βρήκε τον Μαλέρδο στην απέναντι πλευρά και με προβολή έκανε το 3-0.

Στο 25 λεπτό ο Μαλέρδος σέντραρε από δεξιά στην περιοχή βρήκε τον Γκιρίτι κάνοντας το 4-0. Στο 45 λεπτό ο Μαλέρδος από την δεξιά πλευρά με ατομική ενέργεια έκανε το 5-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Γιάννης Λύτρας έβγαλε 5 βασικά μέλη της ομάδας για να αποφύγει τα απρόοπτα , στο 55 λεπτό ο Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αυγέρη κάνοντας το 6-0. Και στο 75 λεπτό ο Πέππας έγραψε τον επίλογο κάνοντας το τελικό 7-0

Διαβάστε επίσης

Back to top button