FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «πασαδόρος» ΠΑΣ Λαμία… και η «κλέφτρα» ΑΕΛ!(pics)

Δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες του ΠΑΣ Λαμία και της ΑΕΛ. Το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματα και σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της SuperLeague.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Λαμία, αποτελεί έναν από τους σημαντικούς αγώνες της Λαμίας για την προσπάθεια που κάνει για να «μαζέψει» βαθμούς.

Μπορεί να είναι εκτός έδρας η αναμέτρηση, αλλά όπως έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου, θα «παλέψουν» όλα τα παιχνίδια για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τώρα, αφήνουμε πίσω μας τα εξωαγωνιστικά και μπαίνουμε για τα καλά στα της αναμέτρησης. Μέχρι στιγμής, έχουμε τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα των δύο ομάδων, αλλά και τις περσινές αναμετρήσεις για τη SuperLeague.

Αυτή την φορά, θα εξετάσουμε τα δύο στοχεία, ένα για κάθε ομάδα, που τις κάνει να ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Και ξεκινάμε με την ΑΕΛ:

Η ομάδα της ΑΕΛ φέτος, μπορεί να αντιμετωπίζει γενικά ορισμένα προβλήματα, έχοντας αλλάξει μάλιστα και προπονητή ήδη μία φορά, παρόλο αυτά είναι δεύτερη σε μία από τις λίστες της SuperLeague.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, βρίσκεται 2η με 145 στη λίστα με τα περισσότερα κλεψίματα στο πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει, πως οι ποδοσφαιριστές της παίζουν σκληρά, παίζουν με ασφικτική πίεση και «κλέβουν» εύκολα ή δύσκολα τη μπάλα.

Αυτό τους έχει φέρει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από την Ξάνθη όπου έχει 180 στο σύνολο στα πρώτα έξι παιχνίδια.

Πρώτος σε κλεψίματα για την «βυσσινί» ομάδα είναι ο Αντόνι Φατιόν με 24. Λίγο πιο κάτω από τον αμυντικό χαφ της ΑΕΛ, βρίσκεται ο δικός μας τερματοφύλακας, Μπόγιαν Σαράνοφ με 23 κλεψίματα.

Και συνεχίζουμε με τον ΠΑΣ Λαμία:

Από την άλλη ο ΠΑΣ Λαμία δεν βρίσκεται στη λίστα με τα περισσότερα κλεψίματα, αλλά σε μία πιο ελκυστική λίστα.

Ο λόγος γίνεται για τη λίστα με τις ομάδες που έχουν τα περισσότερες εύστοχες πάσες στο πρωτάθλημα.

Έχοντας ως πρωτεργάτη τον «μαέστρο» Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος έχει στο σύνολο στα πρώτα 6 παιχνίδια 78 πάσες και βρίσκεται μόνος πρώτος στη λίστα, η Λαμία κατέχει τη 4η θέση στη σχετική λίστα.

Στο σύνολο η ομάδα του Χάβου έχει αλλάξει συνολικά 339 εύστοχες πάσες, ενώ βρίσκεται πίσω μόνο από την ΑΕΚ με 353, τον Ατρόμητο με 392 και τον Ολυμπιακό με 455.

Για την ΑΕΛ, πρώτος σε πάσες είναι ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς με 38.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button