ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Αλεξανδρόπουλος, εκτός ο Μαουρίσιο που δεν προλαβαίνει Λαμία

Στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης επανήλθε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και τίθεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον ΠΑΣ Λαμία. Δεν προλαβαίνει ο Μαουρίσιο. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης επανήλθε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και τίθεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον ΠΑΣ Λαμία. Δεν προλαβαίνει ο Μαουρίσιο.

Ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κατάφερε να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή (11/2) και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία.

Σε αντίθεση με τον Αλεξανδρόπουλο, ο Μαουρίσιο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος δε θα αγωνιστεί ούτε στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας (είχε χάσει και το παιχνίδι της Τούμπας) και είναι οριακό το αν προλάβει την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα.

Κατά τα άλλα, η δουλειά στο «Γ. Καλαφάτης» αφορούσε την τακτική. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του, ανέλυσαν για αρκετή ώρα τον επιθυμητό τρόπο παιχνιδιού. Δείχνοντας στους παίκτες πώς πρέπει να αγωνίζονται τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Θεραπεία έκαναν Λούντκβιστ και Μακέντα που είναι γνωστό πως δεν υπολογίζονται για την Κυριακή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button