Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Ψάχνεται” για Κουαρέσμα ο Άρης!

Μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι... Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα για τον Άρη!

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, μετά την λύση που δόθηκε στο πρόβλημα με τα δύο ban, θέλει να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδα, εν όψει της νέας μεταγραφικής περιόδου.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της τη νέα περίοδο και ήδη αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί.

Τελευταίο που προστέθηκε στην λίστα, είναι αυτό του Ρικάρντο Κουαρέσμα!

Ο 36χρονος Πορτογάλος, έμεινε ελεύθερος από την Κασίμπασα και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Παιχνίδια των μάνατζερ ή απλά φήμες; Όπως και να έχει, στην Τουρκία, ακούστηκε πως ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες να έχουν γίνει γνωστές.

Πάντως ο Θεόδωρος Καρυπίδης, θέλει να προχωρήσει σε μια μεγάλη μεταγραφή και ήδη ακούστηκε πως είχε συζητήσεις με τον Μάριο Μπαλοτέλι

Ο Ρικάρντο Κουρασέμα, ψάχνει την ένατη ομάδα της καριέρας του, μετά τις Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Ίντερ, Τσέλσι, Μπεσίκτας, Αλ Αχλί και Κασίμπασα.

Η περίπτωση του, κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς θα υπάρξουν αρκετές ομάδες που θα ενδιαφερθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πηγή:  Novasports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button